Digital Signatur

Kontakt oss

Elektronisk signering av dokumenter er tilgjengelig i Visma TendSign gjennom integrasjon med signeringstjenester. Det er integrert støtte for signering av anbud, søknader og avtaler, men også andre valgfrie dokumenter kan signeres digitalt for å erstatte tradisjonell, papirbasert signering.

Partene som skal signere dokumentene trenger ikke å ha tilgang til Visma TendSign. De inviteres til å signere i et separat, virtuelt signeringsrom der tidligere autentisering også kan brukes for å sikre tilgangen til dokumentene.

Autentisering og signering er tilgjengelig med mange ulike typer e-legitimasjon, for eksempel

   • Norsk BankID / svensk BankID
   • Norsk BankID mobil / svensk BankID mobil
   • SMS
   • Tofaktor
   • Myndighets-CA
   • SITHS/EFOS
   • Commfides m.m.

Støtte for eIDAS er også klargjort.

Visma har flere tjenester og tilbud innen signering og autentisering (som Visma Addo, svensk e-identitet og Visma Consulting), og samarbeider dessuten med aktørene på markedet og myndighetene (ChamberSign, svenske E-legitimationsnämnden m.fl.)

Kontakt oss  

Har du spørsmål? Da kan du enten fylle ut skjemaet under og vi kontakter deg etter kort tid eller du kan ringe vår salgsavdeling på tlf. +47 400 06 814. Vi hører gjerne fra deg!

Allerede kunde? Vennligst kontakt support!

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

 

 

 

Oscar Axelsson - TendSign

Oscar Axelsson
Sales TendSign Norway
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.