Få oversikt over avtalene med Visma TendSign

Kontakt oss
Få oversikt over avtalene med Visma TendSign

Oversikt over avtalene

Avtalemodulen samler og forvalter inngåtte leverandøravtaler, noe som gjør det lettere å spre informasjonen internt i organisasjonen. Søkemotor, påminnelsesfunksjon, egne felt, nyhetsfunksjon m.m. er inkludert. Avtalemodulen oppfyller Difis krav til KAV.

Avtalemodulen har en rekke spesialfunksjoner for å gi god oversikt over ansvarlige saksbehandlere, avtaletider, leverandører osv., som er direkte søkbare i systemet.

Når avtalen er ferdig, kan du velge å publisere avtalen direkte i en offentlig og søkbar avtalekatalog, med tilgang for alle bestillere/innkjøpere, f.eks. på intranettet. Informasjonen fra avtalekatalogen kan også brukes av andre løsninger i Visma Source to Pay suite, for eksempel verktøy for avtaleoppfølging, innkjøp og utgiftsanalyse.

Kontakt oss  

Har du spørsmål? Da kan du enten fylle ut skjemaet under og vi kontakter deg etter kort tid eller du kan ringe vår salgsavdeling på tlf. +46 705 624746. Vi hører gjerne fra deg!

Allerede kunde? Vennligst kontakt support!

Vi trenger ditt samtykke.

 

 

 

Oscar Axelsson - TendSign

Oscar Axelsson
Sales TendSign Norway
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.