Få oversikt over avtalene med Visma TendSign

Kontakt oss
Få oversikt over avtalene med Visma TendSign

Oversikt over avtalene

Avtalemodulen samler og forvalter inngåtte leverandøravtaler, noe som gjør det lettere å spre informasjonen internt i organisasjonen. Søkemotor, påminnelsesfunksjon, egne felt, nyhetsfunksjon m.m. er inkludert. Avtalemodulen oppfyller Difis krav til KAV.

Avtalemodulen har en rekke spesialfunksjoner for å gi god oversikt over ansvarlige saksbehandlere, avtaletider, leverandører osv., som er direkte søkbare i systemet.

Når avtalen er ferdig, kan du velge å publisere avtalen direkte i en offentlig og søkbar avtalekatalog, med tilgang for alle bestillere/innkjøpere, f.eks. på intranettet. Informasjonen fra avtalekatalogen kan også brukes av andre løsninger i Visma Source to Pay suite, for eksempel verktøy for avtaleoppfølging, innkjøp og utgiftsanalyse.

Kontakt oss  

Har du spørsmål? Da kan du enten fylle ut skjemaet under og vi kontakter deg etter kort tid eller du kan ringe vår salgsavdeling på tlf. +47 400 06 814. Vi hører gjerne fra deg!

Allerede kunde? Vennligst kontakt support!

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

 

 

 

Oscar Axelsson - TendSign

Oscar Axelsson
Sales TendSign Norway
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.