Anskaffelsesbibliotek

Søk blant anskaffelser i Norge, Norden og Europa.
Kontakt oss

Med tjenesten Visma Anskaffelsesbibliotek er det mulig å søke blant anskaffelser i Norge, Norden og Europa siden år 2000. Det er mulig å begrense søket etter pågående anskaffelser, der tilbudstiden er utløpt, etter terskelverdi og ønsket datoperiode.

Det er også mulig å søke etter anskaffelser ved å skrive inn søkeord og / eller CPV-koder, samt en rekke andre parametere som referansenummer og oppdragsgiver enhet / myndighet.

For alle svenske/norske anskaffelser finnes anskaffelsesdokumenter, og i mange tilfeller også tildelings dokumentene.

Kontakt oss  

Har du spørsmål? Da kan du enten fylle ut skjemaet under og vi kontakter deg etter kort tid eller du kan ringe vår salgsavdeling på tlf. +47 400 06 814. Vi hører gjerne fra deg!

Allerede kunde? Vennligst kontakt support!

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

 

 

 

Oscar Axelsson - TendSign

Oscar Axelsson
Sales TendSign Norway
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.