Konsulttjänster

Konsulenttjenester

Beskrivelse

Visma TendSign-konsulenter hjelper deg med innkjøpsprosjektene dine, oppretter maler eller kvalitetssikrer prosjektet fra første dag. Konsulentene våre har mange års erfaring med innkjøp og står mer enn gjerne til tjeneste.

Vi hjelper deg med innkjøpsprosjektet – fast pris

Benytt deg av en TendSign-konsulent for å korte ned prosjekttiden og øke antallet gjennomførte innkjøp på en smart og effektiv måte. Med ditt innkjøpsgrunnlag tilbyr vi å gjennomføre et innkjøpsprosjekt i Visma TendSign fra begynnelse til slutt med en modell som egner seg for akkurat din sak. Du får hjelp til å utnytte alle funksjonene i TendSign og merverdien som TendSign tilbyr med de digitale innkjøpsdokumentene TendSign DOCs. Når du ved neste innkjøp skal gå gjennom prosessen alene og opprette innkjøpsprosjektet, har du et godt eksempel du kan bruke som utgangspunkt og så utnytte de kunnskapene du har fått tidligere. 

Spar tid med maler for organisasjonen. Konsulentene våre er eksperter på både TendSign og innkjøp. De kan gi dere en utforming av maler som forenkler rutinemessige arbeidsoppgaver. Denne tjenesten innebærer at vi hjelper dere å opprette og legge inn gode elektroniske maler i systemet. Vi gir dere forslag og kommer med råd og tips om hvordan malene kan utformes.

Hvis du trenger hjelp gjennom hele eller deler av innkjøpsprosessen, er vi den perfekte partneren for en vellykket handel. Vi kan gi tips om hvordan dere kan bruke mulighetene i systemet på best mulig måte for akkurat dette aktuelle prosjektet, for eksempel hvordan man bygger opp anbudsforespørselen, velger vurderingsmodell, arbeider med deler, vektlegging osv. En god tjeneste for å alltid «komme riktig ut fra start» i en innkjøpsprosess.

Vær sikker på at du ikke har hoppet over noe! Vi gjennomgår innkjøpsprosjektene dine før de blir publisert. Vi går gjennom timeplan, bilag, spørsmål, vektlegging, kriterier, språk med mer. Etter kvalitetssikringen legges det inn en kort rapport med forslag til justeringer i prosjektet. Denne tjenesten er ment å omfatte én eller noen få timers konsulentstøtte, avhengig av prosjektets størrelse.

Visma TendSign Konsulenttjenester 
Dato og tid: 
Etter avtale

Sted
Hos kunde

Tidspunkt
Etter behov

Mål
Å levere konsulentstøtte skreddersydd etter hver kundes unike behov. 

Målgruppe
Anskaffere, innkjøpssjefer, innkjøpere

Nivå
Alle

Forkunnskaper
Ingen

Pris
Etter avtale

Kontakt oss!

Om dere har spørsmål eller ønsker mer informasjon, kan våre konsulenter kontaktes på: konsult.commerce@visma.com

Forslag på andre utdanninger

KGV - Utvid kunnskapene dine - TendSign Grunnkurs

TendSign Grunnkurs

Vil du lære om det grunnleggende i en innkjøpsprosess? Hvis du vil det, er dette kurset for deg. Vi gir en grundig gjennomgang av alt fra planlegging til vurdering og tildeling av kontrakter. For valg av leverandør brukes laveste pris modellen.

kr. 4 950 

Les mer og meld meg på

KGV - Utvid kunnskapene dine - TendSign Fordypningskurs

TendSign Fordypningskurs

Et intensivt halvdagskurs der vi fordyper oss i innkjøpsprosessen med fokus på oppretting av merverdimodell digitalt og simulerer modellen for vurdering og tildeling. Vi legger størst vekt på digitale vurderingsmodeller, hvordan man setter dem opp, simulerer og vurderer. 

kr. 2 450

Les mer og meld meg på

KGV - Utvid kunnskapene dine - TendSign Deler og modeller

Deler og modeller

Fordypningskurset er for avanserte brukere som har brukt alle funksjonene som omtales på grunnkursene. Du bør ha gjennomført et par heldigitale prosesser inkludert vurderingsmodell i TendSign og arbeidet i TendSign i et par måneder.

kr. 4 800

Les mer og meld meg på

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.