Utvid kunnskapene dine

Vil du vokse og bli en bedre innkjøper? TendSign er et omfattende system med mange funksjoner og store muligheter til å arbeide helt digitalisert.
Kontakt oss
TendSign Utbildningar

Vil du vokse og bli en bedre innkjøper?

Visma Commerce tilbyr tilpassede kurs for deg som vil jobbe mer effektivt i alle ledd av innkjøpsprosessen. For at du som kursdeltaker skal få det beste utbytte av kursene, anbefaler vi at du begynner på grunnkurs før du går videre til påbygging og fordypningskursene.

Visma TendSign Grundkurs 1

TendSign Grunnkurs 1

Vil du lære om det grunnleggende i en innkjøpsprosess? Hvis du vil det, er dette kurset for deg. Vi gir en grundig gjennomgang av alt fra planlegging til vurdering og tildeling av kontrakter. Vi bruker en modell der laveste pris blir valgt.

kr. 4 750

Les mer og meld meg på

[1. Grunnkurs]

Upphandlingsverktyg - Visma TendSign Grundkurs 2

TendSign Grunnkurs 2

Et intensivt halvdagskurs der vi fordyper oss i innkjøpsprosessen med fokus på oppretting av merverdimodell digitalt og simulerer modellen for vurdering og tildeling. Vi legger størst vekt på digitale vurderingsmodeller, hvordan man setter dem opp, simulerer og vurderer.

kr. 2 450

Les mer og meld meg på

[1. Grunnkurs]

Upphandlingsverktyg - Visma TendSign delar och modeller

Deler og modeller

Fordypningskurset er for avanserte brukere som har brukt alle funksjonene som omtales på grunnkurs 1 og 2. Du bør ha gjennomført et par heldigitale prosesser inkludert vurderingsmodell i TendSign og arbeidet i TendSign i et par måneder etter deltakelsen på begge grunnkursene.

kr. 4 800

Les mer og meld meg på

[2. Fordypningskurs]

Upphandlingsverktyg - Visma TendSign konsulttjänster

Konsulenttjenester

Visma TendSign-konsulenter hjelper deg med innkjøpsprosjektene dine, oppretter maler eller kvalitetssikrer prosjektet fra første dag. Konsulentene våre har mange års erfaring med innkjøp og står mer enn gjerne til tjeneste.

Pris på forespørsel

Les mer

[Konsulenttjenester]

Slik får du et elektronisk KGV-verktøy på plass før juli 2018 - delta på gratis Webinar!

Slik får du et elektronisk KGV-verktøy på plass før juli 2018

Bli med på et gratis webinar, den 9. mai,  der vi loser deg trygt gjennom de nye lovendringene, hva det innebærer, og hvordan du enkelt og effektivt kan effektivisere din innkkjøpsprocess med et elektroniskt KGV-verktøy.

Gratis!

Les mer og meld deg på

[Webinar]

Kontakt oss

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 

 

 

 

Oscar Axelsson - TendSign

Oscar Axelsson
Sales TendSign Norway