TendSign-kurs

Utvid kunnskapene dine

Vil du vokse og bli en bedre innkjøper? TendSign er et omfattende system med mange funksjoner og store muligheter til å arbeide helt digitalisert.

Kontakt oss

Vil du vokse og bli en bedre innkjøper?

Visma Commerce tilbyr tilpassede kurs for deg som vil jobbe mer effektivt i alle ledd av innkjøpsprosessen. For at du som kursdeltaker skal få det beste utbytte av kursene, anbefaler vi at du begynner på grunnkurs før du går videre til påbygging og fordypningskursene.

Visma TendSign Grunnkurs

TendSign Grunnkurs

Vil du lære om det grunnleggende i en innkjøpsprosess? Hvis du vil det, er dette kurset for deg. Vi gir en grundig gjennomgang av alt fra planlegging til vurdering og tildeling av kontrakter. Vi bruker en modell der laveste pris blir valgt.

4 800 kr.

Les mer og meld meg på

[Grunnkurs]

Visma TendSign Fordypningskurs

TendSign Fordypningskurs

Et intensivt halvdagskurs der vi fordyper oss i innkjøpsprosessen med fokus på oppretting av merverdimodell digitalt og simulerer modellen for vurdering og tildeling. Vi legger størst vekt på digitale vurderingsmodeller, hvordan man setter dem opp, simulerer og vurderer.

2 450 kr.

Les mer og meld meg på

[Fordypningskurs]

Visma TendSign Deler og modeller

Deler og modeller

Fordypningskurset er for avanserte brukere som har brukt alle funksjonene som omtales på grunnkursene. Du bør ha gjennomført et par heldigitale prosesser inkludert vurderingsmodell i TendSign og arbeidet i TendSign i et par måneder.

4 800 kr.

Les mer og meld meg på

[Fordypningskurs]

Visma TendSign Konsulenttjenester

Konsulenttjenester

Visma TendSign-konsulenter hjelper deg med innkjøpsprosjektene dine, oppretter maler eller kvalitetssikrer prosjektet fra første dag. Konsulentene våre har mange års erfaring med innkjøp og står mer enn gjerne til tjeneste.

Pris på forespørsel

Les mer

[Konsulenttjenester]