Universitetet i Oslo om Visma TendSign

Universitetet i Oslo om Visma TendSign

Se hva Jacob Magne Landsvik, innkjøpssjef på Universitetet i Oslo sier om Visma TendSign som konkurransegjennomføringsverktøy.

TendSign er det desidert beste systemet for konkurransegjennomføring

"Vi vil takke for et meget godt og viktig samarbeid med Visma, siden UiO sammen med de andre universitetene valgte TendSign som konkurransegjennomføringsverktøy.

Vi er svært tilfreds med all oppfølging fra Vismas side som er gitt oss, først og fremst av Cecilia Edström og Magnus Rehnström. Begge representantene fra Visma er meget godt kvalifisert mht faglig oppfølging og har ytt oss service av meget høy kvalitet.

Universitetet i Oslo har ikke noen andre leverandører i sin portefølje som har gitt oss tilsvarende service og oppfølging.

Slik jeg vurderer, er TendSign det desidert beste systemet for konkurransegjennomføring som markedet for øyeblikket kan tilby.

Jeg håper Visma fortsatt vil investere ressurser i viktig utvikling for å yte arbeidet med offentlige anskaffelser den verdifulle bistand og støtte som det er behov for, slik at offentlige innkjøpere kan bli stadig bedre på å skape viktige verdier for offentlig sektor."

- Jacob Magne Landsvik, innkjøpssjef på Universitetet i Oslo

Se intervjuet med Jacob Magne Landsvik om hvordan de jobber med Visma TendSign

Kontakt oss

Kontakt oss

Er du interessert i hvordan Visma TendSign kan hjelpe deg? Fyll ut skjemaet under så kontakter vi deg etter kort tid eller ring vår salgsavdeling på tlf. +47 470 259 50. Vi hører gjerne fra deg!

Allerede kunde? Vennligst kontakt support via skjemaet eller ring support på tlf. +47 40 00 68 14.

Vi trenger ditt samtykke.