Avtaleoppfølging

Avtaleoppfølging i hele avtalens levetid. Med Visma CLM får dere et strukturert verktøy å følge opp inngåtte avtaler med i hele avtaletiden.

Avtaleoppfølging

Visma CLM "Contract Lifecycle Management" hjelper dere med å følge opp inngåtte avtaler ved å opprette oppfølgingsplaner med tilbakevendende oppgaver, registrering og oppfølging av nøkkeltall og mulighet til å logge handlinger og hendelser på avtalene. Systemet støtter kategoristyrt arbeid og bruker om igjen opplysningene dere allerede har lagt inn i Visma TendSign.

Avtaleoppfølging i hele avtalens levetid

Enklere og mer effektiv avtaleoppfølging

Lidingö kommune har nå brukt Visma Avtaleoppfølging CLM en stund, og det hersker ingen tvil om at avtaleoppfølgingen har blitt lettere.

– Vi kan strukturere oppfølginger, for eksempel ut fra hvordan vi kategoriserer leverandørene, på en mye bedre måte. Visma CLM gjør også at vi kan følge opp der det er mest effektivt, sier Adriana Buzea, innkjøpssjef for Lidingö by.

Les hele intervjuet

Kontakt oss

Kontakt oss

Er du interessert i hvordan Visma CLM kan hjelpe deg? Fyll ut skjemaet under så kontakter vi deg etter kort tid eller ring vår salgsavdeling på tlf. +47 470 259 50. Vi hører gjerne fra deg!