bWise logo

Support

Når man kjøper lisenser på programvare gjennom Visma bWise får man noe mer enn når den samme programvaren kjøpes hos produsenten. Alle større softwareleverandører tilbyr supporttjenester, oftest som en del av standard vedlikeholdsavgift. Denne standardtjenesten beholder du, men i tillegg får du norsk, nær og rask støtte når du trenger det. Vi i Visma bWise tilbyr følgende support:

  • Direkte tilgang til en som kjenner deg og ditt miljø.
  • Erfaren løsningsarkitekt i første samtale, og vi konferer internt så du slipper å gjenta deg selv.
  • Rask innlogging hos deg, eller andre praktiske veier til mål. Løsningsfokus.

Du mister ingenting, vi registrerer problemet hos leverandøren også, og du er fri til å følge saken dersom den mot formodning skulle overleve et døgn uløst, men du trenger ikke – for vi gjør det.

Vårt samarbeid med programvareprodusenten Qlik har vært særdeles godt siden dag én. Tross at Qlik har blitt et internasjonalt selskap, ligger Qliks utviklings- og supportavdeling i Lund, Sverige. I og med at Qlik leverer software via partner, håndterer Visma bWise førstestelinje support.

Vi løser 99 % av sakene som kommer inn, og Qlik Support blir eventuelt koblet inn som andrelinje ved behov.

Kontakt oss 

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.