bWise logo

Utmerkelser

Vi måler oss selv etter hvilke resultater vi hjelper kundene våre med å oppnå. Det er alltid viktigst. Et champagneglass ved fullført prosjekt. En flaske på deling ved oppnådde mål. Likevel er vi teknologifokusert for å stadig være i front. Derfor er også utmerkelser fra teknologiske partnere alltid en hyggelig påminnelse om det. Her er noen.

2015

Flere priser til bWise

bWise er stolt over å vise kontinuitet i kvaliteten på arbeidet vi leverer. Selskapet er fremdeles Norges største Qlik partner og den eneste som har oppnådd Elite-status.

Under Qliks globale partnerkonferanse i Dallas, Texas i april 2015 ble bWise AS igjen hedret med flere priser, denne gangen

– Partner of the year 2015, Norway
– Fastest growing partner of the year 2015, Nordic Award

Vi er stolte av å motta priser som understreker kvaliteten og tyngden vi legger i vårt arbeid med Qlik, og gjør vårt beste for å gi eksisterende og nye kunder de beste bransjeløsningene.

        
Priser bWise har fått. Partner of the year 2015 og Fastest growing partner of the year.

2015

Effectplan Partner of the Year

Vi i bWise er stolte over å representere Effectplan i Norge, og glade for å kunne hjelpe våre kunder i gang med markedets beste selvbetjeningsløsning for budsjett- og planprosessen. Høsten 2015 ble vi kåret til Effectplan Partner of the Year, og vi setter stor pris på å bli anerkjent for den jobben vi gjør.
Les mer på sidene til Effectplan

Ansatte i bWise holder opp prisen de har vunnet

2014

Prisdryss for bWise

QlikView er en av verdens ledende løsninger for analyse og innsikt. QlikView omtales av internasjonale analytikere som «bjellesauen» innen den hotteste delen av BI markedet – nemlig «data discovery».

bWise er Norges største Qlik partner og den eneste som har oppnådd Elite-status. Hvert år siden bWise ble Qlik partner, har selskapet blitt hedret med prisen «partner of the year» i Norge. Under Qliks globale partnerkonferanse i Orlando i april 2014, ble bWise hedret med ikke mindre enn tre priser:

– Partner of the year 2014, Norway.
– Fastest growing partner of the year 2014, Nordic Award
– Solution provider partner of the year 2014, Global Award

«bWise er den partneren med størst BI-kompetanse og QlikView-kompetanse i Norge. bWise er dessuten klart størst blant våre partnere. Denne tildelingen er et bevis på at bWise, selv i konkurranse med våre 3000 partnere globalt, fremstår som en stjerne.»
– 
Arne Aashildrød, Partner Sales Manager, Qlik Norway AS

«Vi er stolte av å motta priser som understreker kvaliteten og tyngden vi legger i vårt arbeid med Qlik. Vi henvender oss primært til den modne kjøperen, som har komplekse problemstillinger og som ønsker å hente ut nytteverdi og gevinst raskt. Vi gleder oss over fortsatt stor vekst, både med nye og eksisterende kunder. Mot slutten av 2014 nærmer vi oss 100 QlikView lisenskunder.»
– Torstein Thorsen, daglig leder i bWise.

          
bWise har mottatt pris for Partner of the year 2014, fastest growing partner of the year 2014 og solution provider partner of the year 2014
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.