bWise logo

Om Visma bWise

Visma bWise er et ledende kompetansesenter innenfor Business Intelligence (BI), datavarehus og virksomhetsstyringsløsninger.

Vi leverer rådgivning, prosjektgjennomføring, kurs, programvarelisenser, kvalitetssikring, optimalisering og teknisk støtte. Teamet består av senior ressurser innen vårt fagfelt, og vi sertifiserer oss bredt for å dokumentere vår kompetanse. Dette gjelder både produkter, metode og prosjektarbeid.

Visma bWise har stått for store besparelser hos kunder ved å unngå overlisensiering og å finne rett verktøy til rett jobb. Vi tar utgangspunkt i forretningssidens behov, og finner i samarbeid med kunden ut hvilken informasjon som er nødvendig – og når, til hvem og hvordan den bør presenteres.

Visma bWise har over 180 kunder fordelt på ulike bransjer.

Vi har kontor i Oslo, Drammen og Stavanger.

Kontakt oss


 

Torstein Thorsen
Daglig leder

 

Per Anders Waaler
Per Anders Waaler
CTO

 

Mona Eng
Salg

 

Åsmund Sutterud
Åsmund Sutterud
Salg

 

Foto Henning Klemp
Henning Klemp
Salg

 

Jan Terje Hansen. Avdelingsleder forvaltning. Foto
Jan Terje Hansen
Avdelingsleder forvaltning

 

Kristin Nyberg
Konsulentsjef

 

Kjetil Halvorsen
Regionssjef Stavanger

 

Kontakt oss 

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 
JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.  

Portrett av en Visma konsulent