bWise logo

Om Visma bWise

Visma bWise er et ledende kompetansesenter innenfor Business Intelligence (BI), datavarehus og virksomhetsstyringsløsninger.

Vi leverer rådgivning, prosjektgjennomføring, kurs, programvarelisenser, kvalitetssikring, optimalisering og teknisk støtte. Teamet består av senior ressurser innen vårt fagfelt, og vi sertifiserer oss bredt for å dokumentere vår kompetanse. Dette gjelder både produkter, metode og prosjektarbeid.

Visma bWise har stått for store besparelser hos kunder ved å unngå overlisensiering og å finne rett verktøy til rett jobb. Vi tar utgangspunkt i forretningssidens behov, og finner i samarbeid med kunden ut hvilken informasjon som er nødvendig – og når, til hvem og hvordan den bør presenteres.

Visma bWise har over 180 kunder fordelt på ulike bransjer.

Vi har kontor i Oslo, Drammen og Stavanger.

Kontakt oss


 

Torstein Thorsen
Daglig leder
Per Anders Waaler
CTO
Mona Eng
Salg
Kristin Nyberg
Konsulentsjef
Åsmund Sutterud
Salg
Henning Klemp
Salg
Jan Terje Hansen
Leder forvaltning
Knut Sterner
Salg
Andy Randles
Salg

Kontakt oss 

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.