bWise logo

Nyheter

Følg med på våre nyheter

Data-driven decision making 2018

Visma bWise arrangerer seminaret Data-driven decision making 2018 i Bjørvika Konferansesenter 21. mars 2018. Hvordan skal du gå fra tradisjonell rapportering til moderne datavarehus i 2018, og hvordan påvirker det dine beslutninger i hverdagen?

Bli med på seminaret

Visma bWise er nå Qlik Authorized Training Partner

Som autorisert training partner av Qlik, kan du nå ta offsielle Qlik-kurs og -sertifiseringer gjennom Visma bWise.
Se alle våre kurs og arrangementer, inkludert offisielle Qlik-kurs, i vår kurskalender.

Kurs- og aktivitetskalender

Er du QlikView eller Qlik Sense superbruker?

Qlik har et spennende verktøy til deg som er nyskjerrig på hvor god du er i QlikView eller Qlik Sense.

Qlik Skills Assessment gir deg mulighet til å teste kunnskapen din – helt gratis! Skills Assessment dekker tre hovedområder - Visualization Author, Data Architect og Qlik Administrator.

Hva er verdien av å prøve Qlik Skills Assessment?

  • Du forstår hvor langt du har kommet i Qlik-reisen og får identifisert kompetansehull som kan tettes
  • Du danner deg et bilde av hvilken kurs og opplæring du bør delta på
  • Du får god trening før en eventuell Qlik-sertifisering
  • Gir deg mulighet for å se læringseffekten før og etter kursingen

Mer informasjon finner du her

 Qlik forlenger support for QlikView 11.20 og NPrinting 16  

QlikView 11.20 ble lansert den 8. desember 2015. I henhold til Qliks Support Policy skulle support for denne versjonen avvikles fra 31. mars 2019. Det er imidlertid nå blitt mulig å få kjøpe support for ett år til – såkalt Extended Support – som vil vare frem til 31. mars 2019. Extended Support har en liten tilleggskostnad utover den årlige vedlikeholdsavtalen og kan bestilles gjennom Visma bWise.

For ytterligere informasjon ta kontakt med deres Account Manager.

Support for NPrinting 16 er også blitt utvidet til 31. mars 2019 uten ekstra kostnad.

Er du klar for GDPR?

General Data Protection Regulation er det nye regelverket for personvern introdusert av EU. Det nye regelverket erstatter Personopplysningsloven og trer i kraft fra 25. mai 2018. Er du klar?

Les mer

Nytt fra Qlik Qonnections 2017

Årets Qlik Qonnections demonstrerte flere nye spennende muligheter med Qlik porteføljen, men det som kanskje var mest spennende og forfriskende var energien og innovasjonen som ble demonstrert. Det har vært en del spørsmål og bekymring om hva som skjer med Qlik og hvordan de skal håndtere forandringer i markedet og internt, men de svarte godt for seg og viste ny glød og initiativ.
 
Noen av høydepunktene kan du lese mer om her: 

Les mer

TimeXtender (TX) 17.5 er sluppet!

TimeXtender (TX) har nylig blitt sluppet i versjon 17.5 med en rekke ny funksjonalitet. Blant nyhetene finner vi støtte for Azure SQL Database.
 
Frem til nå har det vært et krav å kjøre TX mot SQL Server. Dersom man benyttet Azure som infrastruktur, måtte man dermed kjøre opp SQL Server på en virtuell maskin for å kunne ha glede av TX. Nå har man imidlertid fått økte valgmuligheter, og kan benytte Azure SQL Database som DB-plattform.
 
Azure SQL Database er Azures SaaS («Software as a Service) tilbud for SQL-database. Det betyr at applikasjonsdrift helt og holdent håndteres av Azure—man spesifiserer kun ønsket kapasitet på tjenesten og så håndterer Azure resten. Til gjengjeld mister man noe funksjonalitet sammenlignet med SQL Server, blant annet SSIS (SQL Server Integration Services). Om Azure DB eller SQL Server er det beste valget for deg, er avhengig av situasjon. Nå har du i alle fall valgfriheten til å nyte TX med begge alternativene.
 

Beste Qlik partner!

Fra Qlik Qonnections i Orlando ble bWise i går kåret til "Beste norske og nordiske Qlik partner" fra Qlik Qonnections i Orlando.
Fra venstre;Torstein Thorsen (bWise), Mona Eng (bWise), Lars Bjørk (Ceo Qlik) Ali Ahmad (bWise), Linda Sletten Alsgaard (bWise) og Andy Randles (bWise).

 

Vi er stolte!

 

Tableau Gullpartner

 

Visma Consulting og bWise blir Tableau partner og styrker sin posisjon innen business intelligence, analyse og datavisualisering i det norske markedet. 

 Les mer 

 

All data i én rask og brukervennlig portal!

Norsk gjenvinning, landets fremste miljø for resirkulering og avfallshåndtering, så tidlig at det var et behov for å lage et enkelt verktøy for avfallshåndtering ute i virksomhetene. Løsningen ble Grønt Ansvar, et komplett system for å ivareta både store og små virksomheters behov gjennom én portal.

Grønt Ansvar-portalen samler all dokumentasjon, alle rapporter og informasjon på ett sted. Hele analyseverktøyet er bygget på Qlik-teknologi, levert av bWise.

Les mer

Torstein Thorsen kåret til Qlik Luminary 2017

Torstein Thorsen, leder av bWise, er som eneste nordmann kåret til medlem av Qlik Luminary for 2017. Qlik Luminary Programmet samler de beste og smarteste kundene, partnerne og entusiastene i økosystemet til Qlik. Med pågangsmot, lidenskap og kompetanse, sørger Qlik Luminaries for at visjonen om å gå fra data til innsikt åpner muligheter for innovasjon og transformasjon av virksomheter i hele verden.

Mer informasjon om programmet og de andre Luminary 2017 vinnerne finner du her.

 Les mer om programmet 

Krone. Ilustrasjon