bWise logo

Alteryx logo


Intuitiv datasammenstilling & dyp analyse

Gi analytikerne verktøyene til å levere dypere innsikt i løpet av timer, ikke uker.

For analytikere innen markedsføring, salg, økonomi og kundeinnsikt, er prosessen med å sammestille data og skape gode analyser en langsom og smertefull prosess. Det krever forskjellige verktøy og folk til å samle data fra ulike kilder, flere verktøy for å bygge og publisere analytiske modeller, og mye arbeid for å få det i hendene på beslutningstakerne i bedriften.

 

Alteryx Designer løser dette ved å levere en intuitiv arbeidsflyt for data sammenstilling og avanserte analyser som fører til dypere innsikt innen få timer, ikke uker som er typisk for tradisjonelle tilnærminger. Alteryx Designer gir data analytikere muligheten til å kombinere data sammenstilling, prediktiv analyse, geografiske analyser samt rapportering, visualisering og analytiske applikasjoner i én arbeidsflyt.

Alteryx Server – gjør funn og del innsikt

Analyse som er tilpasset til å supportere ethvert behov og enhver bruker

Alteryx gjør det mulig for enhver analytiker å lage analyser som gir bedret forretningsinnsikt. For å få verdi av datadrevet beslutningstaking på tvers av organisasjonen er det viktig å kunne dele innsikten med alle avdelinger og beslutningstagere. Dette inkluderer det å gi andre muligheten og fleksibiliteten til å kjøre deres egne analyser og applikasjoner og tilpasse resultatet til deres spesielle behov. 

Dette frigjør tid for analytikerne, og gir større muligheter for andre beslutningstagere i organisasjonen. Alteryx Server leverer en helhetlig løsning for analyse som lar deg dele dine analytiske applikasjoner med beslutningstakerne i bedriften, på denne måten myndiggjøring du alle i organisasjonen.

   

Kontakt oss 

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 
JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.  

Portrett av en Visma konsulent