Timextender logo


 Because time matters

bWise logo

TimeXtender er et moderne og kraftig verktøy for å bygge og vedlikeholde et profesjonelt datavarehus, raskere, bedre og mer automatisk.

Datavarehusautomasjon er siste innovasjon innen «ETL», og man får mye hjelp innen kildeanalyse, datavarehusdesign, bygging og vedlikehold av dimensjoner og historikk.

Verktøyet gir også automatiske metadata fra ende-til-ende, slik at du har god sporbarhet, og kan få bedre innsikt i hvordan ting henger sammen – også helt frem til analyse og rapportene.

Ved å automatisere de oppgavene som lar seg automatisere frigjør man mye tid, som heller kan brukes på å oppnå forståelse for forretningsbehov i dialogen som foregår i skjæringspunktet mellom forretning og IT. Du får full kontroll med din BI-løsning, og kan sørge for at forretningen får tilgang på informasjonen den trenger, når den trenger den.

Enten det er i form av Qlik-applikasjoner, eller andre etablerte front-end visualiseringsverktøy. Vi kaller denne arkitekturen en Data Discovery Hub.

Last ned E-bok

 

Ebook TimeXtender

Noen egenskaper:

  • God kildeanalyse
  • Ferdige adaptere for en rekke systemer
  • Automatisk dokumentasjon
  • Full data lineage og impact analyse

 

  • Svært god støtte for å ta vare på histrorikk ( SCD)
  • Enkel flytting fra et miljø til et annet
  • Gode mekanismer for drift og overvåking

 

 

  

TimeXtender sammen med Qlik er en uslåelig kombinasjon

 

   

   

 

Kurs

Vi tilbyr gratis introduksjonskurs i datavarehus og BI med TimeXtender. Du kan lese om kursene vi tilbyr og melde deg på i vår kurskalender.

Kurs- og aktivitetskalender

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.