Qlik

Vi er Norges eneste Qlik Elite Partner.

Med Qlik kan du skape visualiseringer, dashboards og applikasjoner som svarer på selskapets viktigste spørsmål. Visma bWise hjelper deg med å finne de riktige Qlik-produktene for dine behov.

Qlik Sense

Oppdag hvor mye innsikt du får med datavisualiseringsappen som hvem som helst kan bruke. Med Qlik Sense kan alle i organisasjonen din enkelt skape fleksible, interaktive visualiseringer og fatte fornuftige beslutninger.

Qlik NPrinting

En avansert rapportering- og distribusjonsløsning. Qlik NPrinting sørger for at de riktige medarbeiderne får riktig informasjon til riktig tid.

Qlik Connectors

En av styrkene i Qlik sin plattform er å enkelt kunne jobbe mot mange ulike kilder, også webkilder. Dette er koblinger mellom Qlik og en rekke ulike andre løsninger. 

QlikView

Opplev dypere innsikt ved å skape detaljerte og forhåndsdefinerte applikasjoner for analyse, tilpasset etter organisasjonens behov.

 

Qlik GeoAnalytics

Qlik GeoAnalytics er en modul for kartvisualisering og avansert geografisk analyse. Modulen er tilgjengelig for både QlikView og Qlik Sense.

Qlik Analytics Platform

Du kan enkelt utvikle alt fra enkle oppsett til komplekse integrerte webapplikasjoner. En utviklers drøm går i oppfyllelse.

Qlik Application Lifecycle Management

Høyere kvalitet og lavere kostnader. Application Lifecycle Management er en viktig disiplin for å sørge for både kontroll, sikkerhet og effektivitet i forvaltningen av en løsning over tid.

 

Kontakt oss 

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.