bWise logo

Qlik view logo


Opplev dypere innsikt ved å skape detaljerte og forhåndsdefinerte applikasjoner for analyse, tilpasset etter organisasjonens behov

QlikView er et markedsledende verktøy for analyse og rapportering. Det er et modent og svært robust verktøy, som definerte nisjen kalt Data Discovery. QlikView egner seg svært godt for redaksjonelt styrte forretningsapplikasjoner. Brukerne får presentert relevant informasjon, og kan selv kan navigere i data via søk, tabeller og visualiseringer for å finne svar.

Nøkkelen til QlikViews globale suksess de siste drøye 20 årene, ligger i kombinasjonen av avansert funksjonalitet og veldig gode brukeropplevelser. Dette gir kundene innsikt og høy verdi. QlikView har noen unike egenskaper ved seg. Disse inkluderer blant annet:

  • Vedlikeholder assosiasjoner mellom data automatisk ved bruk av sin unike indekseringsmotor
  • Kalkulerer aggregeringer i applikasjonen, når man klikker. Dette gir rask responstid
  • Komprimerer data ned til 10% av opprinnelig størrelse og holder det i minnet. Dette utnytter hardware optimalt, og gir høy ytelse

 

 

 

 

 

Last ned QlikView Desktop

Hva gjør Qlik annerledes?

Du ser lett sammenhenger i data, og brukeropplevelsen leder deg raskere til verdifull innsikt. Årsaken til dette ligger i Qliks unike indekseringsmotor, som sammen med god løsningsdesign og kundens forståelse for egen forretning, gir høy verdi.

KURS

Qlik holder ulike kurs i Oslo, Lund og Stockholm. Disse spenner fra 2 til 3 dager og holdes i klasserom med instruktør.

Du kan lese om kursene og melde deg på i kurskalenderen vår.

Kurskalender

Kontakt oss 

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 
JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.  

Portrett av en Visma konsulent