bWise logo

Qlik sense logo


Qlik Sense er et omfattende og moderne verktøy for datavisualisering og analyse

Qlik Sense adresserer et stadig voksende behov for innsikt i forretningen, og lar deg bygge dine personlige rapporter, visualiseringer og applikasjoner. Her kan du stille dine spørsmål, få svar, presentere dine funn, og samarbeide om beslutninger. 

Med Qlik Sense kan alle i virksomheten enkelt skape fleksible, interaktive visualiseringer og fatte fornuftige beslutninger. Verktøyet har det siste innen visualiseringsteknologi og samhandlingsmuligheter på alle enheter. Samtidig har Qlik Sense markedsledende støtte for tilgangskontroll, og sikkerhet. Dette sikrer god informasjonsforvaltning. Qlik Sense og QlikView har lik «hjerne», nemlig Qliks unike indekseringsmotor.

Qlik Sense kommer i en gratisversjon hvor man kan prøve selv med egne data. Vi hjelper deg gjerne i gang, og arrangerer også ulike introduksjonskurs og faglige arrangementer.  Ta gjerne kontakt for å få mer informasjon om mulighetene med Qlik Sense.

 

 

 

Interaktive analyser, uten grenser

Still hvilket som helst spørsmål for å raskt undersøke alle dataene dine for innsikt, ved bruk av globale søk og interaktive valg. Alle analyser oppdateres umiddelbart med hvert klikk, uansett hvor dypt i dataene du går, og kan snu tankene dine i nye retninger.

 

Smartere visualiseringer

Innovative visualiseringer legger dataene dine i riktig kontekst for å svare på hvilket som helst spørsmål. Bruk avansert analyseintegrasjon og geografisk beregning for å utvide innsikten. Og alt er interaktivt – du kan enkelt utvide, innsnevre og gjøre valg for å finne visuell innsikt i dataene.

 

Bruk på hvilken som helst enhet

Utforsk, opprett og samarbeid på hvilken som helst enhet – i beslutningsøyeblikket. Qlik Sense er bygd fra grunnen av med responsivt design og berøringsinteraksjon. Bygg analyseapplikasjoner én gang, og de vil fungere overalt, både på desktop, nettbrett og på mobil.

Kurs

Qlik holder ulike kurs i Oslo, Lund og Stockholm. Disse spenner fra to til tre dager og holdes i klasserom med instruktør. Du kan lese om kursene og melde deg på i kurskalenderen vår.

Kurskalender

Produktbestilling Qlik Sense

Les bestillingsvilkårene her

Dersom du har spørsmål eller ønsker å bestille et annet antall lisenser, ta kontakt med oss på tlf. 22 42 42 50