bWise logo

Qlik logo


Qlik Selvbetjeningsportaler

En selvbetjeningsportal er en webløsning hvor kunder, partnere eller leverandører kan komme i kontakt med en bedrift, organisasjon eller virksomhet for å finne informasjon, få utført en tjeneste eller komme i kontakt med selskapet. Siden portalen møter eksterne stilles det strengere krav til brukervennlighet enn i løsninger der man kan tilby opplæring.

Visma Consulting og Visma bWise hjelper mange av våre kunder med utvikling av selvbetjeningsportaler. Dersom man har behov for å inkludere analytisk innhold som grafer, KPIer og rapporter i en applikasjon, en portal eller en ERP/CRM-applikasjon kan Qlik Sense være et godt valg. Qlik Sense gjør det mulig å samle og visuelt integrere innsiktselementer fra flere systemer, både lokale/on-prem løsninger og cloud løsninger. Den tilbyr også integrert sikkerhet, med både innlogging og innholdsbeskyttelse.

Dersom du har et nettsted allerede, men ønsker bedre ‘søk’, navigasjon og analytiske muligheter som sortering og filtrering på mange kriterier er det mulig og enkelt å integrere Qlik i eksisterende CMS-løsning.

De visuelle elementene i Qlik Sense er basert på vanlig webteknologi, inkludert web sockets, JavaScript, CSS3, HTML5 og Angular. All funksjonaliteten i Qlik Sense er tilgjengelig via API’er, slik at man kan lage helt tilpassede visninger og brukeropplevelser. Det tilbys en egen portalversjon av Qlik Sense kalt QAP, der alt skjer via API, og der prismodellen er tilpasset ekstern bruk. Denne har blitt veldig populær på kort tid, så ta kontakt for en tilpasset gjennomgang.

Noen av våre portalkunder:

Direktoratet for økonomistyring (offentlig publisering av statsregnskap)

Formuesforvaltning

Geodis

Collector Bank

Norsk Gjenvinning

Forlagssentralen

 

 

Qlik Connectors logo

Kontakt oss 

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 
JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.  

Portrett av en Visma konsulent