bWise logo

Qlik Analytics Platform logo


 

Qlik Analytics Platform  gir unike muligheter til å løfte nettsidene dine. Både egne, og eksterne kunde og leverandørportaler. Gjennom Qliks rike API kan du enkelt legge til datadrevet visualisering og analyse. Ved å la Qlik Analytics Platform håndtere dataene dine, jobber du mer effektiv med webutvikling da Qlik håndterer alle oppgavene fra datafangst via datapreparering til visualisering.

Du kan også ta det i bruk for å heve kvaliteten i egne applikasjoner og sørge for state-of-the-art analytisk funksjonalitet og brukervennlighet for brukeren, og ett enkelt sted å administrere data.

  

En utviklers drøm

Bygg dine egne applikasjoner på toppen av Qlik’s unike «motor» og ta i bruk et API-sett basert på åpne og moderne standarder. Dette er så nær du kommer åpen teknologi og samtidig dra nytte av alle fordelene med standard programvare.

Ta kontakt med oss for å høre mer om Qlik Analytics Platform, og finne ut hva løsningen eventuelt kan hjelpe din organisasjon med.

Noen offentlig tilgjengelige eksempler på bruk av Qlik Analytics Platform

http://viz.axisgroup.com/servicecharges/#/

http://www.pga.com/pgachampionship/2015-pga-championship-data-visualizer

Kontakt oss 

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 

Portrett av en Visma konsulent