bWise logo

Qlik Analytics Platform logo


 

Qlik Analytics Platform  gir unike muligheter til å løfte nettsidene dine. Både egne, og eksterne kunde og leverandørportaler. Gjennom Qliks rike API kan du enkelt legge til datadrevet visualisering og analyse. Ved å la Qlik Analytics Platform håndtere dataene dine, jobber du mer effektiv med webutvikling da Qlik håndterer alle oppgavene fra datafangst via datapreparering til visualisering.

Du kan også ta det i bruk for å heve kvaliteten i egne applikasjoner og sørge for state-of-the-art analytisk funksjonalitet og brukervennlighet for brukeren, og ett enkelt sted å administrere data.

  

En utviklers drøm

Bygg dine egne applikasjoner på toppen av Qlik’s unike «motor» og ta i bruk et API-sett basert på åpne og moderne standarder. Dette er så nær du kommer åpen teknologi og samtidig dra nytte av alle fordelene med standard programvare.

Ta kontakt med oss for å høre mer om Qlik Analytics Platform, og finne ut hva løsningen eventuelt kan hjelpe din organisasjon med.

Noen offentlig tilgjengelige eksempler på bruk av Qlik Analytics Platform

http://viz.axisgroup.com/servicecharges/#/

http://www.pga.com/pgachampionship/2015-pga-championship-data-visualizer

Kontakt oss 

Send oss en beskjed så tar vi kontakt med deg.

 

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 

Portrett av en Visma konsulent