bWise logo

Analyse og rapportering

Rapportering er selve fundamentet i en Business Intelligence strategi, den gir brukerne den mest attraktive informasjonen på en sikker og pålitelig måte.

Rapportering gjør virksomheten i stand til å få tak i data, formattere dem, og levere dem tilbake som meningsfylt informasjon til den/de som har behov for dem, enten de befinner seg i eller utenfor virksomheten.

De fleste bedrifter har ofte nok data, men dataene er gjerne vanskelig tilgjengelig for andre enn IT-personalet. Det å få svar på spørsmål, fører som regel til at man ønsker å stille nye spørsmål. Med en god rapporteringsløsning med mulighet for ad-hoc spørringer kan brukerne selv gis dynamisk tilgang til den informasjonen de trenger, uten å ha inngående kjennskap til datakilder og underliggende strukturer.

Man benytter ofte en rapporteringsløsning mot et datavarehus, eller direkte fra sitt eksisterende ERP-system. Disse systemene inneholder massevis av informasjon, men mange trenger en rapporteringsløsning i tillegg for å få gjort ad-hoc spørringer med integrert analyse.

Våre verktøy


 

Kontakt oss 

Send oss en beskjed så tar vi kontakt med deg.

 

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 

Portrett av en Visma konsulent