bWise logo


 

Vertica er en database optimalisert for analyse og datavarehus. Vertica er kolonne-orientert, noe som skiller fra andre leverandører og som gjør den ypperlig til nettopp analyseformål. Vertica er plassert i Gartner Magic Quadrant.

I ytelsestester hos kunder med terrabytes av data har Vertica levert svar på spørringer 50 til 200 ganger raskere enn både konkurrerende databaser og spesialisert hardware for analyse. Vertica komprimerer data ved lagring og reduserer behovet for diskplass. Redusert diskplass kombinert med den høye ytelsen, gjør at man ikke har behov for de samme investeringer i hardware som man ellers måtte hatt ved store datamengder.

Vertica har nylig lansert en ny versjon av sin Vertica Analytics Database, nå pakketert som en virtuell maskin som kjører i VMware miljøer. Den nye Vertica Virtualized Analytic Database er en programvarepakke som kjører sitt eget operativsystem og kopi av Vertica, på hvilken som helst VMware-støttet hardware som om det var en fysisk maskin.

                                            

                                         

                                            


Vertica Virtualized Analytic Database

Vertica Virtualized Analytic Database er den første analytiske høyytelses database som kjører som en virtuell maskin i private virksomheters ‘compute clouds’ eller nettskyer. Den tilbyr høy ytelse og enkelhet ved plug-and-play, og kjører på standard hardware som allerede er tilstede i datasentere, heller enn på kostbar spesialisert hardware. Vertica Virtualized Analytic Database gir datavarehus-teamet de fordelene som virtualisering, konsolidering og cloud computing gir, slik som enklere administrasjon, høy tilgjengelighet, datasenter energibesparelser og raskere utrulling av løsninger til forretningen.

Kontakt oss 

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.