bWise logo

Introduksjonskurs i datavarehus og BI med TimeXtender og Qlik

Dato: 07.03.2018
Tid: 08:30 – 12:00
Sted: Prof. Olav Hanssensvei 7A, 4021 Stavanger

Arrangementet er gratis.

Ta med egen PC for praktisk oppgaveløsning.

Her får du en innføring i datavarehusbygging – på den moderne måten! Tenk deg brukervennlig pek- og klikktilgang til datakilder og der ETL-skript, så vel som tilhørende dokumentasjon, blir automatisk generert. Kildedata blir lettfattelig fremstilt for konsumentene samtidig som helheten blir ivaretatt gjennom brukervennlige flytdiagrammer og mye smart automatikk.

Dette introduksjonskurset ser på moderne metoder og verktøy for å bygge datavarehus 2017-style. Innholdet er framstilt på konsumentenes premisser, med tilhørende autogenererte forretningsdata tilrettelagt for avanserte analyser og visualiseringer.

  • Vi går gjennom eksempler på hvordan man benytter TimeXtender Discovery Hub til å laste inn rådata fra utallige kilder

  • Vi ser på eksempler fra CRM, Excel og databaser

  • Vi tar for oss impactanalyser, autogenerering av dokumentasjon og visualisering av data linage

  • Vi oppretter et staging-lag der vi kombinerer tabeller fra ulike kilder for deretter å tilgjengliggjøre disse i et moderne datavarehus, og gjøre det forståelig for konsumentene – på deres termer og premisser

  • Vi oppretter semantiske datamodeller tilrettelagt for bruk av forretningsenhetene og tilpasset populære BI-verktøy som Qlik, Tableau og MS BI

  • Vi lager en komplett brukeropplevelse, med alle elementene vi har lært, inkludert visualiseringer til sluttbrukeren

  • Praktisk oppgaveløsning

Påmelding

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 
JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.  

 

Gratis introduksjonskurs i moderne datavarehus med TX

Dato:
07.mar
Tid:
08:30 - 13:00
Sted:
Stavanger
Kategori:
Introkurs
Type:
Introkurs