bWise logo

Qlik® GeoAnalytics

 

Ta beslutninger ved hjelp av Qlik GeoAnalytics, en modul for kartvisualisering og avansert geografisk analyse.

 

Dato: 08/06/2017

Tid: 08:30 - 11:00

Sted: bWise - Bjørvika Konferansesenter, Dronning Eufemiasgate 6, 0191 Oslo, Norway

 

 

 

Visualiser data med geografiske støtte ved hjelp av Qlik Sense og QlikView.

Qlik® GeoAnalytics finner nye muligheter i skjulte data ved å kombinere flere datakilder med geografiske beregninger på en ny måte.

Med Qlik® GeoAnalytics kan du for eksempel predefinere administrative regioner slik som fylke, kommune, byer og tettsteder, i tillegg til egendefinerte regioner. Man kan enkelt plotte nøkkeltall og trender både som tall, tekst, grafer og med ulike bakgrunnsfarger. Kartene er sømløst integrert i Qlik og interaksjon/valg/filtrering gjort i kartene som påvirker hele modellen og motsatt. 

Under dette frokostmøte viser vi det siste innen geografisk analyse. Vi kommer til å demonstrere et eksempel på hvordan Qlik® GeoAnalytics har hjulpet Sportson, Sveriges største sykkelspesialistkjede, med å bestemme hvor i landet man skal åpne nye butikker. Sportsson har  23 butikker på 15 forskjellige steder rundt om i landet.

Arrangementet er først og fremst rettet mot de som allerede er brukere av Qlik Sense og / eller QlikView

Lær mer her om Qlik® GeoAnalytics  her
Ikke gå glipp av muligheten - registrer deg nå!             

Påmelding

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder.