bWise logo

Formuesforvaltning

Vegg-til-vegg med Qlik Sense

Formuesforvaltning er Norges største privateide rådgivnings- og forvaltningsselskap, og har ansvaret for ca. 60 milliarder kroner i langsiktig formuesforvaltning for familier, privatpersoner, stiftelser og organisasjoner. Selskapet jobber langsiktig med å bevare og utvikle verdier for sine kunder. Tjenestene omfatter både investeringer, advokattjenester, forretningsførsel og kunst & filantropi.

Formuesforvaltning bruker Qlik Sense både til intern virksomhetsstyring, beslutningsstøtte og rapportering. Selskapet har også nylig lansert en ny versjon av kundeportalen basert på Qlik teknologi (QAP) for å bedre kundeopplevelsen. Fremover jobbes det med BI-initiativer knyttet til prospektering: 

formuesforvaltning presentasjon

Selskapet vurderte PowerBI, Tableau og Qlik før valget falt på Qlik Sense. Senere har Formuesforvaltning valgt å utvide med QAP for sin eksterne portal.

Formuesforvaltning er svært fornøyd med responsen på Qlik internt, og tilbakemeldingene går på at løsningen oppfattes som svært brukervennlig og arbeidssparende. Formuesforvaltning har som mål å få en brukervennlig og engasjerende kundeportal eksternt. Portalen ble softlansert i september 2017.

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.