bWise logo

Visma bWise

Visma bWise er et ledende kompetansesenter innenfor Business Intelligence, datavarehus og virksomhetsstyring.

Vi tilbyr flere tjenester
Vi tilbyr flere gode verktøy

Er du klar for GDPR?

General Data Protection Regulation er det nye regelverket for personvern introdusert av EU. Det nye regelverket erstatter Personopplysningsloven og trer i kraft fra 25. mai 2018. Er du klar?

Les mer

En åpen pc med statistikk på skjermen

Trenger vi Business Intelligence?

Behovet for business intelligence varierer selvfølgelig fra organisasjon til organisasjon men, i de aller fleste tilfeller er svaret: Ja.

Les mer om Business Intelligence >

Fire blokker sett nedenifra

Hva er et datavarehus?

Vi tilbyr rådgivning for å vurdere om og kanskje hvordan man angriper datavarehusområdet, og vi tilbyr hjelp til å realisere et datavarehus på beste måte.

Les mer om datavarehus >

Mann analyserer statistikk på en iPad

Analyse og rapportering

Rapportering er selve fundamentet i en Business Intelligence strategi, den gir brukerne den mest attraktive informasjonen på en sikker og pålitelig måte.

Les mer om hva vi kan tilby >

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Meld deg på vårt Nyhetsbrev og motta teknologi-oppdateringer og invitasjoner til seminarer og events i regi av Visma bWise.

Meld meg på

Kontakt oss 

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 
JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.  

Portrett av en Visma konsulent