Bestillingsvilkår

Etter at du har bestilt programvaren vil vi sende deg en e-post for bekrefte bestillingen. Vi ber deg om å svare på denne e-posten for å bekrefte at du er eier av oppgitt epostadresse.

Når vi har mottatt e-posten i retur vil bestillingen fullførers og Tableau Software Inc. vil sende deg en e-post med instruksjoner om hvordan du skal ta i bruk lisensnøkkelen din. Innen få dager vil du motta en faktura fra bWise AS iht. bestilling (betalingsbetingelsene er 30 dager og forsinkelsesgebyrer iht.lovbestemte regler). Alle priser er oppgitt i norske kroner, eksklusive merverdiavgift.

Bestillingen inkluderer support de første 12 månedene. Support for den første 12-måneders perioden er anslått til 20%. Support fåes ved å kontakte oss på support@bwise.no eller ved å ringe 22 42 42 50.

Support gir deg gratis telefonstøtte, nye utgivelser og nye versjoner av programvaren i henhold til supportprogrammet til Tableau Software:

https://downloads.tableau.com/quickstart/policy/tableau-online-support-09232013.pdf

Lisensvilkårene for programvaren fra Tableau kan finnes i sin helhet på:

http://www.tableausoftware.com/files/tableau_eula.pdf

Hvis du ikke allerede har lastet ned programvaren Tableau Desktop kan du enkelt gjøre det på https://www.tableau.com/products/desktop?id=56669

Har du spørsmål eller ønsker å kjøpe flere enn tre lisenser, eller investere i en serverlisens vennligst kontakt oss på info@wise.no eller ring oss på 22 42 42 50.

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.