Samfunnsansvar i Qlik

Lær mer om og søk om å bli med i Qlik Change Our World-program

Qlik ønsker å gjøre verden til et bedre sted. Gjennom deres Corporate Social Responsibility (CSR) program, Change Our World, innoverer de og pusher grensene for hvor mye godt et CSR-program kan gjøre. Dette sier Qlik om sitt bidrag:

Samfunn

Vi støtter verdens mest sårbare mennesker og andre samfunn som trenger støtte ved å tilby mer enn utdeling av midler. I stedet ønsker vi å gi langsiktige, bærekraftige fordeler for å forbedre livskvaliteten.

Miljø

Vi respekterer miljøet ved å minimere vår påvirkning. Når det er mulig, utvikler vi strategier som skaper positive utfall for miljøet.

Mennesker

Vi gir våre ansatte og partnere mulighet til å feire deres individualitet ved å hjelpe oss med å videreutvikle og gjøre vårt gjensidige samfunnsansvar til en realitet.

Qlik Software Grant program


Om programmet

Gjennom Qlik Software Grant-programmet donerer vi produkter og tjenester for å hjelpe humanitære og fellesskapsfokuserte, ideelle organisasjoner med å gi mening til komplisert informasjon. Qlik-produkter gjør det mulig for kvalifiserte organisasjoner å få innsikt i datakilder, akselerere utfall og gjøre sitt gode arbeid enda bedre.

Fordeler

Hvis du er mottaker av et Change Our World-tilskudd, kan fordelene inkludere:

  • Gratis Qlik-programvare
  • Gratis konsulenttimer (avhengig av tilgjengelighet)
  • Gratis online brukeropplæring og (avhengig av tilgjengelighet) gratis opplæring med instruktør

For mer informasjon om Qlik Change Our World-program, vennligst kontakt changeourworld@qlik.com

Bli med i programmet?     Søk nå

Vi i Visma bWise bidrar selvsagt til det gode arbeidet, og har flere kunder i Norge som er en del av Qlik Software Grant program.

Kontakt oss 

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.