Samfunnsansvar i Qlik

Qlik ønsker å gjøre verden til et bedre sted. Gjennom deres Corporate Social Responsibility (CSR) program, Change Our World, innoverer de og pusher grensene for hvor mye godt et CSR-program kan gjøre. Dette sier Qlik om sitt bidrag:

Samfunn

Vi støtter verdens mest sårbare mennesker og andre samfunn som trenger støtte ved å tilby mer enn utdeling av midler. I stedet ønsker vi å gi langsiktige, bærekraftige fordeler for å forbedre livskvaliteten.

Miljø

Vi respekterer miljøet ved å minimere vår påvirkning. Når det er mulig, utvikler vi strategier som skaper positive utfall for miljøet.

Mennesker

Vi gir våre ansatte og partnere mulighet til å feire deres individualitet ved å hjelpe oss med å videreutvikle og gjøre vårt gjensidige samfunnsansvar til en realitet.

Qlik Software Grant program


Om programmet

Gjennom Qlik Software Grant-programmet donerer vi produkter og tjenester for å hjelpe humanitære og fellesskapsfokuserte, ideelle organisasjoner med å gi mening til komplisert informasjon. Qlik-produkter gjør det mulig for kvalifiserte organisasjoner å få innsikt i datakilder, akselerere utfall og gjøre sitt gode arbeid enda bedre.

Fordeler

Hvis du er mottaker av et Change Our World-tilskudd, kan fordelene inkludere:

  • Gratis Qlik-programvare
  • Gratis konsulenttimer (avhengig av tilgjengelighet)
  • Gratis online brukeropplæring og (avhengig av tilgjengelighet) gratis opplæring med instruktør

For mer informasjon om Qlik Change Our World-program, vennligst kontakt changeourworld@qlik.com

Bli med i programmet?     Søk nå

Vi i Visma bWise bidrar selvsagt til det gode arbeidet, og har flere kunder i Norge som er en del av Qlik Software Grant program.

Kontakt oss 

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.