Bestillingsvilkår

Etter at du har bestilt programvaren vil vi sende deg en e-post for å bekrefte bestillingen. Vi ber deg om å svare på denne e-posten for å bekrefte at du er eier av oppgitt epostadresse.

Når vi har mottatt e-posten i retur vil bestillingen fullførers og du vil motta en e-post med lisensnøkkel og intruksjoner. Innen få dager vil du motta en faktura fra Visma bWise AS ihht. bestilling (betalingsbetingelsene er 30 dager og forsinkelsesgebyrer ihht. lovbestemte regler). Alle priser er oppgitt i norske kroner, eksklusive merverdiavgift.

Bestillingen inkluderer vedlikehold de første 12 månedene, og vedlikeholdet vil automatisk fornyes for 12 måneder av gangen. Vedlikehold dekker teknisk support og programvareoppdateringer, og utgjør 20% av lisenskostnaden. For support, kontakt oss ved å sende oss en mail til support@bwise.no eller ved å ringe 22 42 42 50.

Lisensvilkårene for programvaren fra Qlik kan finnes i sin helhet på: http://www.qlik.com/en-gb/legal/license-terms

Hvis du ikke allerede har lastet ned programvaren kan du enkelt gjøre det på http://eu-a.demo.qlik.com/download/

Har du spørsmål eller ønsker å kjøpe flere enn tre lisenser, eller investere i en serverlisens vennligst kontakt oss på info@bwise.no eller ring oss på 22 42 42 50.