Qlik Sense

Qlik Sense er et omfattende og moderne verktøy for datavisualisering og analyse.

Qlik Sense adresserer et stadig voksende behov for innsikt i forretningen, og lar deg bygge dine personlige rapporter, visualiseringer og applikasjoner. Her kan du stille dine spørsmål, få svar, presentere dine funn, og samarbeide om beslutninger. 

Med Qlik Sense kan alle i virksomheten enkelt skape fleksible, interaktive visualiseringer og fatte fornuftige beslutninger. Verktøyet har det siste innen visualiseringsteknologi og samhandlingsmuligheter på alle enheter. Samtidig har Qlik Sense markedsledende støtte for tilgangskontroll, og sikkerhet. Dette sikrer god informasjonsforvaltning. Qlik Sense og QlikView har lik «hjerne», nemlig Qliks unike indekseringsmotor.

Qlik Sense kommer i en gratisversjon hvor man kan prøve selv med egne data. Vi hjelper deg gjerne i gang, og arrangerer også ulike introduksjonskurs og faglige arrangementer.  Ta gjerne kontakt for å få mer informasjon om mulighetene med Qlik Sense.

 

 

Last ned Qlik Sense

Interaktive analyser, uten grenser

Still hvilket som helst spørsmål for å raskt undersøke alle dataene dine for innsikt, ved bruk av globale søk og interaktive valg. Alle analyser oppdateres umiddelbart med hvert klikk, uansett hvor dypt i dataene du går, og kan snu tankene dine i nye retninger.

Smartere visualiseringer

Innovative visualiseringer legger dataene dine i riktig kontekst for å svare på hvilket som helst spørsmål. Bruk avansert analyseintegrasjon og geografisk beregning for å utvide innsikten. Og alt er interaktivt – du kan enkelt utvide, innsnevre og gjøre valg for å finne visuell innsikt i dataene.

Bruk på hvilken som helst enhet

Utforsk, opprett og samarbeid på hvilken som helst enhet – i beslutningsøyeblikket. Qlik Sense er bygd fra grunnen av med responsivt design og berøringsinteraksjon. Bygg analyseapplikasjoner én gang, og de vil fungere overalt, både på desktop, nettbrett og på mobil.

Platform Manager for Qlik Sense

 • Sammenlign 2 instrumentpaneler
 • Visualiser avhengigheter
 • Bygg nye versjoner, med avhengigheter
 • Webbasert og enkelt brukergrensesnitt
 • Søk i metadata på tvers av alle Qlik Sense applikasjoner
 • Endre biblioteksforbindelser under distribusjon
 • Synkronisering av Qlik Sense servere
 •  Enkel distribusjon ved hjelp av Auto Promote
 • Integrert versjonskontroll
 • Alle endringer og handlinger blir revidert
 • Sammenlign Excel- og tekstbaserte filer
 • Enkel løsning for Qlik Sense og QlikView

Kurs i Qlik

Visma er offisiell training partner av Qlik, og holder ulike kurs i Oslo. Disse spenner fra to til tre dager og holdes i klasserom med instruktør. Du kan lese om kursene og melde deg på i kurskalenderen vår.

Kurskalender 

Produktbestilling Qlik Sense

Les bestillingsvilkårene her

Dersom du har spørsmål eller ønsker å bestille et annet antall lisenser, ta kontakt med oss på tlf. 22 42 42 50

 

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.