Qlik selvbetjeningsportaler

En selvbetjeningsportal er en webløsning hvor kunder, partnere eller leverandører kan komme i kontakt med en bedrift, organisasjon eller virksomhet for å finne informasjon, få utført en tjeneste eller komme i kontakt med selskapet. Siden portalen møter eksterne stilles det strengere krav til brukervennlighet enn i løsninger der man kan tilby opplæring.

Visma Consulting og Visma bWise hjelper mange av våre kunder med utvikling av selvbetjeningsportaler. Dersom man har behov for å inkludere analytisk innhold som grafer, KPIer og rapporter i en applikasjon, en portal eller en ERP/CRM-applikasjon kan Qlik Sense være et godt valg. Qlik Sense gjør det mulig å samle og visuelt integrere innsiktselementer fra flere systemer, både lokale/on-prem løsninger og cloud løsninger. Den tilbyr også integrert sikkerhet, med både innlogging og innholdsbeskyttelse.

Dersom du har et nettsted allerede, men ønsker bedre ‘søk’, navigasjon og analytiske muligheter som sortering og filtrering på mange kriterier er det mulig og enkelt å integrere Qlik i eksisterende CMS-løsning.

De visuelle elementene i Qlik Sense er basert på vanlig webteknologi, inkludert web sockets, JavaScript, CSS3, HTML5 og Angular. All funksjonaliteten i Qlik Sense er tilgjengelig via API’er, slik at man kan lage helt tilpassede visninger og brukeropplevelser. Det tilbys en egen portalversjon av Qlik Sense kalt QAP, der alt skjer via API, og der prismodellen er tilpasset ekstern bruk. Denne har blitt veldig populær på kort tid, så ta kontakt for en tilpasset gjennomgang.

Qlik Connectors logo

Noen av våre portalkunder:

  • Direktoratet for økonomistyring (offentlig publisering av statsregnskap)
  • Formuesforvaltning
  • Geodis
  • Collector Bank
  • Norsk Gjenvinning
  • Forlagssentralen

Kontakt oss 

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.