Qlik Analytics Platform

Du kan enkelt utvikle alt fra enkle oppsett til komplekse integrerte webapplikasjoner. En utviklers drøm går i oppfyllelse.

 

 

Qlik Analytics Platform  gir unike muligheter til å løfte nettsidene dine. Både egne, og eksterne kunde og leverandørportaler. Gjennom Qliks rike API kan du enkelt legge til datadrevet visualisering og analyse. Ved å la Qlik Analytics Platform håndtere dataene dine, jobber du mer effektiv med webutvikling da Qlik håndterer alle oppgavene fra datafangst via datapreparering til visualisering.

Du kan også ta det i bruk for å heve kvaliteten i egne applikasjoner og sørge for state-of-the-art analytisk funksjonalitet og brukervennlighet for brukeren, og ett enkelt sted å administrere data.

  

En utviklers drøm

Bygg dine egne applikasjoner på toppen av Qlik’s unike «motor» og ta i bruk et API-sett basert på åpne og moderne standarder. Dette er så nær du kommer åpen teknologi og samtidig dra nytte av alle fordelene med standard programvare.

Ta kontakt med oss for å høre mer om Qlik Analytics Platform, og finne ut hva løsningen eventuelt kan hjelpe din organisasjon med.

Noen offentlig tilgjengelige eksempler på bruk av Qlik Analytics Platform:

Axis Group Service Charges

PGA Championship Data Visualizer

Kontakt oss 

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.