Qlik Analytics Platform

Du kan enkelt utvikle alt fra enkle oppsett til komplekse integrerte webapplikasjoner. En utviklers drøm går i oppfyllelse.

 

 

Qlik Analytics Platform  gir unike muligheter til å løfte nettsidene dine. Både egne, og eksterne kunde og leverandørportaler. Gjennom Qliks rike API kan du enkelt legge til datadrevet visualisering og analyse. Ved å la Qlik Analytics Platform håndtere dataene dine, jobber du mer effektiv med webutvikling da Qlik håndterer alle oppgavene fra datafangst via datapreparering til visualisering.

Du kan også ta det i bruk for å heve kvaliteten i egne applikasjoner og sørge for state-of-the-art analytisk funksjonalitet og brukervennlighet for brukeren, og ett enkelt sted å administrere data.

  

En utviklers drøm

Bygg dine egne applikasjoner på toppen av Qlik’s unike «motor» og ta i bruk et API-sett basert på åpne og moderne standarder. Dette er så nær du kommer åpen teknologi og samtidig dra nytte av alle fordelene med standard programvare.

Ta kontakt med oss for å høre mer om Qlik Analytics Platform, og finne ut hva løsningen eventuelt kan hjelpe din organisasjon med.

Noen offentlig tilgjengelige eksempler på bruk av Qlik Analytics Platform:

Axis Group Service Charges

PGA Championship Data Visualizer

Kontakt oss 

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.