PlatformManager

Mer tid til å analysere dataene dine med versjonskontroll

Raskere utvikling og bedre kvalitet med versjonskontroll

Platformmanager-logo.png

PlatformManager gjør det mulig for utviklere å være mer effektive i sin utvikling av applikasjoner. Det er lett å holde kontroll over alle versjoner av dine QlikView, Qlik Sense og SAP BusinessObjects apper. Ved å bruke PlatformManager blir utviklingen utført på så hurtig, kontrollert og pålitelig måte som mulig, med minimale sjanser for feil. 

Vi ser at flere og flere virksomheter strever med å holde tritt med det siste innen teknologi. For eksempel kan det være tidspress, budsjettspørsmål eller utfordringer med å finne nok kvalifisert personell. Dette gjør utfordringen med å ha en effektiv BI-strategi større.

Målet er å speede opp utvikling og utrulling samtidig som man øker kvaliteten, og gir forretningsbrukerne mer tid til å analysere sine data. Dermed fører PlatformManager til økt samhandling, versjonskontroll og utrulling av apper, oppgaver og extensions. Man kan gjøre fokusert testing, visualisere avhengigheter og data lineage, og gjøre det enklere å publisere til alle Qlik servere. 

Med andre ord, PlatformManager reduserer antall feil og øker kvaliteten.

PlatformManager hjelper oss med å levere bedre applikasjoner på kortere tid. Vi får mer kontroll over utvikling og publisering, raskere vei til produksjonssetting og mer effektivt teamarbeid.

– Hermod Svingerud, Statens Pensjonskasse

Vil du prøve PlatformManager gratis?

Ta kontakt med oss så setter vi opp en prøveperiode for deg.

Gå til kontaktskjema »

PlatformManager trial.png

De 10 viktigste tingene du trenger å vite om PlatformManager

 1. Bruk vår integrerte versjonskontroll

 2. Få automatisk generert dokumentasjon

 3. Vær trygg på governance og compliance

 4. Du kan publisere til flere servere

 5. Få dine arbeidsflyter skreddersydd

 6. Med vår “forskjellsanalyse” kan du sammenligne to versjoner

 7. Vår funksjonalitet for release management gjør jobben raskt og pålitelig

 8. Alle dine apper kan enkelt bli gjenopprettet 

 9. Synkronisering med alle dine Qlik og SAP/BO servere

 10. Visualisere endringer med fokusert testing

 

Har du en Qlik-løsning i dag?

Om du må svare nei på ett eller flere av disse spørsmålene bør du ta en nærmere titt på hva denne løsningen kan hjelpe med:
 • Kan du visualisere avhengigheter mellom de ulikedashboards og elementer?
 • Har du kontroll på produksjonsetting og prosess? (Release Management)
 • Kan du søke på metadata på tvers av QlikView og Qlik Sense applikajsoner?
 • Kan du enkelt sammenligne 2 dashboard-versjoner?
 • Kan du enkelt rulle tilbake en versjon, selv fra produksjon?
 • Har du et godt verktøy for versjonshåndtering?
 • Kan du logge alle endringer og aktiviteter i dag?
 • Kan du sammenligne Excel og tekstfiler?
 • Har du flere Qlik-servere og full kontroll på synkroniseringen mellom dem?

Enkel utrulling

Utrulling bør være enkelt og trygt, uavhengig av om du ruller ut èn enkelt app eller en hel release. Og hvorvidt du implementerer på en server eller på flere geografiske lokasjoner. Alle eksisterende laste-skeduleringer og relaterte objekter bevares i PlatformManager.

Forskjellsanalyse

Strever du med å teste endringene? Vet du ikke hvor du skal starte eller hva du skal teste? Spar tid med ‘Difference Analyze’ i PlatformManager og fokuser dine tester på det som er endret. Vi viser deg forskjellene sammenlignet med tidligere versjoner. Du bestemmer selv hva du vil sammenligne.

Governance og Compliance

PlatformManager gir effektivitet, redusert risiko og færre usikkerheter. Livsssyklus-rapporten viser den fulle livssyklusen på hver individuelle applikasjon med innsikt i governance og compliance. Dette inkluderer endringer, implementering, godkjennelse og publisering for forretningsbrukerne. Med PlatformManager er det ikke lenger nødvendig med manuell sjekk av disse tingene. Informasjonen skaffes på sekunder. De som reviderer vil elske det!

Automatisk dokumentasjon

Hvorfor skal man bruke time etter time på å lage dokumentasjon hvis den i stedet kan blir generert automatisk? Alltid oppdatert, alltid tilgjengelig. Vil du se hvordan appen så ut for 6 mnd siden? Bare trykk på knappen og se rapporten.

Tilpassede arbeidsflyter

Hver virksomhet er ulik, med sin egen test- og godkjenningsprosedyre. Det er hvorfor vi tilpasser våre arbeidsflyter for  rulle ut apper i produksjon. Dermed gir vi mulighet til å håndheve virksomhetens regler og prosedyrer.

Release Management

Ønsker du å flytte apper som lagrer og laster dine QVD’er samlet som en pakke, for å holde produksjonsmiljøet konsistent? Som forsikring når du trenger å gjenopprette en av appene? Relese Management gjør det mulig å gjenopprette en hel pakke med apper og relaterte filer. Det tar bare to klikk, og PlatformManager synkroniserer hver endring til alle dine servere. Release Management er kraftig, enkel i bruk og pålitelig.

Fokustesting

Hvordan tester du en endring som er gjort av en utvikler? Må du alltid vite eksakt hva som har blitt endret? Som regel når du jobber med Qlik er ikke endringen utvikleren har gjort helt tydelig. Som et resultat vil det ta deg lang tid å teste endringene som er gjort. Med PlatformManager kan du bruke vår sammenligningsfunksjonalitet for å visualisere endringer som er gjort i scripts, sheets,  og expression for å få et klart bilde. Dette vil hjelpe deg å teste raskere og med bedre kvalitet. Men først og fremst blir testingen mye enklere og vil gå mye raskere. Tid spart.

Gjenoppretting

Når du utvikler en app og det viser seg at den inneholder er en feil der du vil fikse; hvordan vet du hva som var i forrige versjon, og hvordan kan du få den forrige versjonen tilbake i ditt utviklingsmiljø? I Qlik er dette ganske komplisert, og man utsettes i stor grad for feil. Det er bakgrunnen for at PlatformManager har utviklet funksjonalitet for gjenoppretting.

Ønkser du en gratis prøveperiode med PlatformManager?

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

PlatformManager trial.png

Anbefalt innhold fra Visma om teknologi og BI