Norsk Gjenvinning bruker Qlik for datavisualisering

Norsk Gjenvinning

– Hvis folk må ha kurs for å bruke kundeportalen har noen bommet

Behovet

Som bedrift i dag konkurrerer man ikke bare på pris og kvalitet, men også på å være best i klassen innen miljøbevissthet og samfunnsansvar. Norsk Gjenvinning er landets fremste miljø for resirkulering og avfallshåndtering, og konseptsjef Thorleif Brustad i selskapet forteller at mange bedrifter nå har et økende fokus på denne tematikken.

 – Vi så tidlig at det var et behov for å lage et enkelt verktøy for god kontroll av avfallsløsningene ute i virksomhetene. Dette har blitt en helt naturlig del av det å drive konkurransedyktig og fremtidsrettet, men mange har funnet det vanskelig og ressurskrevende å ha den nødvendige standard på dette, forteller han.

Sammenstilling av data og analyse

Som største Qlik-partner i Norge har bWise god kjennskap til mulighetene programvaren har å by på. Eng forteller at løsningen passer svært godt for sammenstilling av data og analyse, som er noen av spesialfeltene til bWise.

– Vi har både store og små kunder, og opplever at denne typen minnebasert programvare som får systemene ut mot sluttbruker til å respondere raskt er populære på alle nivåer. I tillegg jobber vi iterativt, med små endringer underveis, slik at vi kan se hva slags funksjonalitet som eventuelt skal legges til. Da er det bra å jobbe med kunder som Norsk Gjenvinning, som har en god forståelse for denne typen metodisk arbeid, sier Eng.

I Norsk Gjenvinning peker Brustad på flere faktorer som gjorde at de valgte å samarbeide med bWise for å bygge opp Grønt ansvar.

– Det var en helhetsvurdering, men vi så mye hvilke leverandører som best kunne sette seg inn i våre behov, i tillegg til at vi vurderte det økonomiske. Valget falt på bWise, noe vi er veldig fornøyde med, da prosessen sammen med dem er noe av det bedre jeg har vært med på. De har vist at de både besitter høy teknisk kompetanse, og forstår våre behov, slik at vi sammen fikk til det jeg som konseptsjef ønsket å få levere til kundene våre, sier han.

Vil du vite mer?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

 

Chat - Statement.png