Coop

Brukervennlighet i fokus med QlikView og Bizview.

Smidig og brukervennlig regnskapsrapportering ved hjelp av QlikView

Coop-enhetene Øst, Hordaland, Møre og Sørvest har alle det til felles at de benytter QlikView til regnskapsrapportering og analyse. Til sammen representere disse rundt 400 butikker og der de enkelte butikksjefene kan «vri og vende» på sine egne regnskapstall med en responstid, fleksibilitet og brukervennlighet som de ikke var i nærhetene av å få til med standardrapportene til hhv. SAP og Dynamics.

Ved hjelp av rammeverkkomponentene bWise Connect og bWise Analytics for Regnskap for hhv. datafangst og presentasjonslag, har vi lykkes med å utvide vårt fotavtrykk hos Coop som startet med Coop Øst og som nå gjelder for alle de ovennevnte enhetene. Vi inngikk en større utvidelse av avtalen i mai i år.

Effektivisering av budsjettering og oppfølging med Bizview

I et stort system som Coop Sørvest med 89 butikker er det viktig å ha et brukervennlig og smidig verktøy for budsjettering og oppfølging.

”Før vi tok i bruk BizView brukte vi nesten 1 måned på å klargjøre budsjettgrunnlaget. 89 butikksjefer som skulle oppdatere Excel-ark manuelt medførte at det var stor risiko for feilkilder og vi hadde behov for strenge rutiner for å kontrollere og kvalitetssikre all input”

Les hele casen

Kontakt oss 

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.