Coop

Smidig og brukervennlig regnskapsrapportering ved hjelp av QlikView

Coop-enhetene Øst, Hordaland, Møre og Sørvest har alle det til felles at de benytter QlikView til regnskapsrapportering og analyse. Til sammen representere disse rundt 400 butikker og der de enkelte butikksjefene kan «vri og vende» på sine egne regnskapstall med en responstid, fleksibilitet og brukervennlighet som de ikke var i nærhetene av å få til med standardrapportene til hhv. SAP og Dynamics.

Ved hjelp av rammeverkkomponentene bWise Connect og bWise Analytics for Regnskap for hhv. datafangst og presentasjonslag, har vi lykkes med å utvide vårt fotavtrykk hos Coop som startet med Coop Øst og som nå gjelder for alle de ovennevnte enhetene. Vi inngikk en større utvidelse av avtalen i mai i år.

Kontakt oss 

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.