For deg som jobber i Posten

Her har vi i Visma bWise valgt ut relevante kurs og annet innhold spesielt for deg som jobber i Posten.

Visma og Posten logo.png

Søk
Arrangement
Måned

Utvalgte artikler for deg

Her har vi satt opp noen utvalgte artikler vi tror du vil like. Du kan også ta en titt på bloggen vår for å lese artikler innen business intelligence:

Se alle artikler om BI & analytics

 

Blogg.png

Hva er viktig å huske på når du skal visualisere data?

Hadde det ikke vært fint om virksomheten kunne ta datadrevne beslutninger med en gang behovet oppstår? Ved å visualisere data hjelper vi hjernen til å oppfatte hva tallene faktisk sier uten at du må bruke mye tid på å grave deg ned i datasettet.

Blogg – 1.png

Hva innebærer en moderne dataplattform?

Virksomheter i dag tar i økende grad eksisterende data i bruk for å skape verdier. Dataanalyse, som tradisjonelt er kjent som oppgaven til forretningsanalytikere, har blitt helt uunnværlig. I denne artikkelen diskuterer vi aspektene og de tekniske komplikasjonene som må adresseres i arbeidet med å bygge en dataarkitektur.

Blogg – 2.png

Topp 10 Business Intelligence-trender for 2021

Hva er det som skjer innen data, business intelligence og analyse i 2021? BARC’s Trend Monitor 2021 reflekterer rundt business intelligence, analyse og data management trender i BI-markedet. Her får du de ti viktigste!

Blogg – 3.png

12 steg til å ta datainformerte beslutninger

Informerte beslutninger basert på data er handlekraftige og verifiserte. Her en Qliks 12 stegs-guide til datainformerte beslutninger.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta teknologioppdateringer og invitasjoner til kurs og seminarer i regi av Visma bWise.

Meld meg på