Informasjonsforvaltning

For at data skal bli til solid styringsinformasjon må de effektivt samles, beskrives, analyseres og visualiseres.

Digitalisering av tjenester og kommunikasjon fører med seg en kontinuerlig produksjon av data om hvordan tjenester skapes og brukes. Informasjon om hvordan kundene bruker tjenestene, hvordan prosesser kan effektiviseres, og hvordan ressurser kan brukes smartere og mer effektivt.

 

Visma Consulting tilbyr gjennom forretningsområdet Information management en rekke tjenester og løsninger for å effektivt og sikkert forvalte data, og for å analysere og presentere data for å skape innsikt og ny kunnskap.

Vi har gjennom en årrekke levert rådgivning, løsninger og prosjekter som sikrer effektiv informasjonsforvaltning og innsikt, gjennom analyse av data for noen av landets største og mest komplekse virksomheter.

Open filter options

Business Intelligence i Visma

Visma er et ledende kompetansesenter innenfor BI, datavarehus og virksomhetsstyring.

Business Intelligence kurs og seminarer

Visma arrangerer en rekke kurs og seminarer hvor du kan oppdatere deg på det siste innenfor BI og analyse.
 

Business intelligence produkter og tjenester

Visma tilbyr BI- og analyseverktøy fra de største og mest annerkjente leverandørene i markedet.

 
<
>

  Kontakt oss

  Er du interessert, eller lurer på hva vi kan tilby deg, send oss en melding så tar vi kontakt.

  Vi trenger ditt samtykke.

  Portrett av en Visma konsulent

  Jobb hos oss?

  Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

  Ledige stillinger

  Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.