Informasjonsarkitektur

Informasjonsarkitekturen definerer hvilken informasjon og kunnskap virksomheten forvalter, og hvordan den er organisert i forhold til hverandre. 

Informasjonsarkitekturen er viktig for effektivt å kunne lede og videreutvikle komplekse virksomheter, og helt sentral for virksomheter som ønsker å digitalisere og automatisere kjerne- og støtteprosesser.

Visma har lang erfaring med rådgivning og utvikling av løsninger som ivaretar god informasjonsarkitektur. Våre informasjonsarkitekter kan analysere og modellere informasjon og kunnskap i komplekse virksomheter. Informasjonsarkitektene arbeider på alle abstraksjonsnivåer, fra overordnede begrepsmodeller til detaljerte fysiske datamodeller, og har god kjennskap til relevante rammeverk og notasjoner.

Vi har gjennom de siste årene arbeidet med informasjonsarkitekturer hos noen av landets største og mest komplekse virksomheter. Leveransene omfatter blant annet overordne begrepsmodeller, logiske informasjonsarkitekturer og databasemodeller.

Har du behov for hjelp med informasjonsarkitektur i dine BI prosjekter? Vi hjelper deg gjerne.

Open filter options

Business Intelligence i Visma

Visma er et ledende kompetansesenter innenfor BI, datavarehus og virksomhetsstyring.

Business Intelligence kurs og seminarer

Visma arrangerer en rekke kurs og seminarer hvor du kan oppdatere deg på det siste innenfor BI og analyse.
 

Business intelligence produkter og tjenester

Visma tilbyr BI- og analyseverktøy fra de største og mest annerkjente leverandørene i markedet.

 
<
>

  Kontakt oss

  Er du interessert, eller lurer på hva vi kan tilby deg, send oss en melding så tar vi kontakt.

  Vi trenger ditt samtykke.

  Portrett av en Visma konsulent

  Jobb hos oss?

  Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

  Ledige stillinger

  Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.