Self-service BI

Self-service BI har lenge vært på ønskelisten til mange organisasjoner, og det har fortsatt høy prioritet. Brukere krever at data er tilgjengelig når som helst, hvor som helst og på hvilken som helst enhet.

Fleksibilitet med self-service BI

Nye analyser og rapporter må leveres med kort varsel, noe som øker presset på interne IT- og BI-avdelinger siden tradisjonell rapportering rett og slett ikke er egnet for alle brukstilfeller. Som et resultat fortsetter vi å se et økende antall implementeringer som gjør at brukerne selv  kan bygge eller designe egne spørringer, rapporter, oversikter eller eksplorative analyser.

 

Self-service gir den nødvendige fleksibiliteten og øker time-to-market, men man må passe på at det ikke går på bekostning av kvalitet eller effektivitet for kritiske bruksområder. Gjenbruk av innhold og det å finne det rette nivået av selvbetjening for alle brukere og  bruksområder blir derfor avgjørende.

Hvorfor Visma bWise?

Data- og analysebehovet i bedrifter og organisasjoner har vokst enormt etterhvert som datamengden bedriftene besitter på blir stadig større. Tilgjengeliggjøring av data for profesjonelle brukere som analytikere, controllere og data scientists, såvel som til ansatte eller kunder, er derfor avgjørende for å bli en datadrevet organisasjon. Visma bWise tilbyr business intelligence-løsninger fra de største og mest anerkjente business intelligence- og analyseleverandørene i markedet og har lang erfaring med rådgivning, utvikling og forvaltning av BI-løsninger.

Kontakt oss 

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.