Datavisualisering 2019

Fikk du ikke med deg seminaret Datavisualisering 2019 i september eller vil du se det på nytt? Da kan du se foredragene og laste ned alle presentasjonene her.

Hva skjedde på Datavisualisering 2019?

På vårt seminar Datavisualisering 2019 fikk vi besøk av de ledende datavisualiseringsverktøyene i markedet – Tableau, Power BI og Qlik. Her presenterte de hvem de er, og fikk vise frem en demo basert på samme datasett utdelt av oss i Visma bWise.

Hvem har det beste verktøyet for dine behov?

Keynote: Torstein Thorsen, Visma bWise

Du får resultatene fra Gartners Magic Quadrant for BI & Analytics 2019 og BARC Survey hvor Qlik, Tableau og Microsoft kommer ut som de ledende aktørene innenfor BI & Analytics. Hvordan er utviklingen fra i fjor? Hva gjør de leverandørene som går frem riktig, og hva forårsaker at noen går tilbake?

Last ned presentasjonen >

Datavisualiseringsleverandørene presenterer seg

Tableau, Power BI og Qlik stilte med en representant hver som fortalte om fordeler og ulemper med sin BI-plattform. Hva er løsningen god på, hva er utfordrende og hvorfor bør du velge nettopp deres plattform?

Demo fra leverandørene

Leverandørene fikk utdelt samme datasett og presenterte innsikten i hvert sitt verktøy. Rett før de gikk på scenen fikk de utdelt et nytt datasett som de skulle sammenstille med de andre dataene "on the fly". 

 

 

Introduksjon til demo

Torstein gir en introduksjon til hva datasettet inneholder og hva vi håper å se fra visualiseringsleverandørene.

Tableau

Power BI

Qlik

Oppsummering

Få en liten oppsummering av dagens presentasjoner og demoer. Fikk noen en ny favoritt? Hva skal du tenke på i ditt BI-prosjekt?