Talend

Forkort tiden til verdi fra dine big data-prosjekter

Big data i real-time

Se hvordan du kan analysere store datamengder fra flere ulike kilder i sanntid med Talends dataplattform, presentert av Per Anders Waaler i Visma bWise.

Talend er en kommersiell aktør innen open source programvare. De har en samling av verktøy, både gratis og betalingsversjoner, for håndtering av en rekke oppgaver innen Dataintegrasjon, Applikasjonsintegrasjon, Datakvalitet, Master Data Management (MDM) og Big Data. De er gjerne mest kjent for sin Talend Open Studio for Data Integration, men det finnes flere andre spesialiserte verktøy.

 

For mer informasjon, besøk:

  

 

Talend Customers on the Cloud

Gartner Magic Quadrant 2019 for dataintegrasjonsverktøy analyserer de beste leverandørene for dataintegrasjon. Last ned rapporten for å lære mer om:

  • Gartners markedsvurdering og analyse av 15 leverandører
  • Innsikt for å velge en leverandør for dine moderne databehov
  • Hvorfor Talend fortsatt er ledenede

Last ned rapporten

Prøv Talend og Hadoop

Opplev hvor lett dataintegrasjon kan være når ingen koding er nødvendig – helt gratis. Velg den enkleste veien for big data, med Hadoop, Spark og maskinlæring.

Prøv Big Data Sandbox gratis

Bygg datavarehus i skyen

Opplev den industriledende skyintegrasjonsløsningen i dag. Den raskeste og enkleste veien for bedriftsbrukere til å få tilgang, transformere og kombinere skydata.

Prøv Talend Integration Cloud gratis

Talend Cloud frigjør:

 

 

  • IT fra gammel teknologi

  

 

 

  • Utviklere fra håndkoding

 

 

  • Data fra feil

  

 

 

  • Brukere av selvbetjeningsverktøy fra vanskelige prosesser

  

Kontakt oss 

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.