bWise logo

Talend

Forkort tiden til verdi fra dine big data-prosjekter

Talend er en kommersiell aktør innen open source programvare. De har en samling av verktøy, både gratis og betalingsversjoner, for håndtering av en rekke oppgaver innen Dataintegrasjon, Applikasjonsintegrasjon, Datakvalitet, Master Data Management (MDM) og Big Data. De er gjerne mest kjent for sin Talend Open Studio for Data Integration, men det finnes flere andre spesialiserte verktøy.

 

Talend logo
For mer informasjon, besøk:
 

 

Talend Customers on the Cloud

Prøv Talend og Hadoop

Opplev hvor lett dataintegrasjon kan være når ingen koding er nødvendig – helt gratis. Velg den enkleste veien for big data, med Hadoop, Spark og maskinlæring.

Prøv Big Data Sandbox gratis

Bygg datavarehus i skyen

Opplev den industriledende skyintegrasjonsløsningen i dag. Den raskeste og enkleste veien for bedriftsbrukere til å få tilgang, transformere og kombinere skydata.

Prøv Talend Integration Cloud gratis

Kontakt oss 

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 
JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.  

Portrett av en Visma konsulent