Sanntids dataintegrasjon med Attunity

Real-time innsikt og beslutninger er nøkkelen for å overleve i dagens marked.

Hold tempoet oppe

Vi vet alle at data driver analyse og jo raskere du kan analysere dine data, jo raskere kan du få innsikt. Real-time innsikt og beslutninger er nøkkelen for å overleve i dagens marked.

Nye måter å drive analyse på, slik som AI, maskinlæring og IoT, muliggjør en dypere innsikt. Men disse metodene krever nye og smidigere dataarkitekturer. Organisasjoner flytter til skyen for bedre smidighet og effektivitet, til data lakes for å kunne skalere til nødvendig størrelse og til streaming for å gi sanntidsdata om databevegelser. 

Med disse nye og transformative arkitekturene kommer behovet for en ny type dataintegrasjon. De tradisjonelle tilnærmingene klarer ikke å holde tempoet oppe.

 

Hva gjør Attunity?

Attunity er en ledende leverandør av moderne dataintegrasjon som muliggjør tilgjengelighet, leveranse og styring av data på tvers av plattformer, organisasjoner og skyen. Systemet støtter praktisk talt alt av datakilder og gir deg analyseklare data i real-time. Dataene leveres til data lakes, ulike skyløsninger eller klassiske on-prem databaser, der de klargjøres slik at de kan brukes for analyse raskere. 

Det som gjør Attunity unik er at den primært leser rett fra databaseloggen, og dermed får med seg alle endringer, også slettinger, i korrekt rekkefølge.

På denne måten bidrar Attunity til at du kan ligge et skritt foran og operere i samme hastighet som utviklingen.

Hvorfor velge Attunity?

Ta i bruk Attunity for å få smidighet, ferske data som er optimalisert for analyse og for å redusere avhengigheten av utviklere.