Analysearbeid budsjettering og prognose

Insightplanning (Bizview)

En helhetlig løsning for prognose, budsjettering, rapportering og analyse.

Bizview bytter navn til insightplanning

Bizview ble kjøpt av insightsoftware i september 2019 og endret navn til insightplanning i september 2020. Det er det samme produktet du kjenner fra før, men nå med nytt og mer selvforklarende navn.

Insightplanning logo.png

Insightplanner_med.png

4 ting å se etter i en økonomisk planleggingsløsning

Bedrifter blir konfrontert med en rekke valg når det gjelder å investere i riktig løsning. Er den i sanntid og ERP integrert? Hvilke typer innspill bryr jeg meg om å se? Hvem involverer jeg i prosessen? Har løsningen fleksibilitet for nyere metoder slik som driverbasert modellering, kontinuerlig planlegging og integrert forretningsplanlegging? Les hvilke fire spørsmål du bør stille før du kjøper en planleggingsløsningning.

Last ned e-boken

"Prognoseprosessen går raskere og enklere for alle involverte. Vi har også en bedre mulighet til å sikre dataene i alle ledd, og det er tydelig å se hvem som gjorde hva, som forbedrer og effektiviserer samarbeidet."

– Mikael Niklasson, business controller, Almondy

Hvem bruker insightplanning?

Økonomiledere og controllere jobber daglig med budsjett, prognoser, analyse og rapportering. insightplanning er spesialdesignet for å imøtekomme behovene til økonomiavdelingen. Med insightplanning kan økonomiavdelingen effektivt levere sine data, uten å måtte stole på risikable og skjøre regneark eller andre utdaterte systemer. Alle medlemmer av teamet drar nytte av samarbeid og gleden over å kunne gjøre en bedre jobb takket være de riktige verktøyene.

I utgangspunktet kan enhver avdeling og stilling bruke insightplanning for å forbedre arbeidet. Salg, analyse, HR, supply chain – alle kan dra nytte av forbedret økonomisk planlegging, prognoser, analyse og rapportering.

insightplanning-budgeting-forecasting-software.png

Om insightplanning

insightplanning het tidligere Bizview. Bizview ble kjøpt av insightsoftware i september 2019 og endret navn til insightplanning i september 2020. Tidligere Bizview, nå insightplanning, er et globalt software-selskap med hovedkontor og utvikling i Skandinavia. Det er en av de ledende nordiske leverandørene av systemstøtte for budsjett, prognoser, rapportering og analyse.

Tusenvis av selskaper verden rundt bruker allerede insightplanning for å forbedre sin virksomhetsstyring og prosesser.

Visma bWise er stolt partner av insightplanning og sammen gir vi virksomheter de riktige verktøyene for best mulig bedriftsledelse.

Vil du vite mer?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Vi trenger ditt samtykke.

Chat - Statement.png