Effectplan

Den moderne og enkle måten å planlegge. Effektiv og ryddig hverdag med Effectplan.

Effektive prosesser hos Unicare

Se videoen hvor Genine Vaile i Unicare forklarer hvordan de bruker Effectplan for å effektivisere sin budsjettprosess. Intervjuer er Line Sulejewski fra Visma bWise.

Tar budsjettprosessen for mye tid og stemmer tallene dine hver gang?

Effectplan er et web-basert planleggingssystem som omfatter budsjettering, prognose, analyse og planlegging. Løsningen effektiviserer budsjettprosessen, og i kombinasjon med QlikView får du tilgang til eksklusiv forretningsanalyse og integrert forretningsplanlegging.

 

Effectplan – en ny generasjons planleggingssystem

 • Brukervennlig webgrensesnitt, med zoom og «drag and drop»-funksjonalitet.
 • Reduserer arbeidsmengden for økonomiavdelingen, forkorter prosessen og gir mer tid til analyse.
 • Enkelt å lage egne maler basert på økonomimodeller, som igjen gjør deg mindre avhengig av konsulenter. Verdiene kan hentes fra ERP-systemet. Du kan enkelt få prognosene du trenger for å gjøre nødvendige endringer i tide.
 • Bedre grensesnitt og en ‘application handiness’ som slår Excel. Du kan samtidig dra nytte av fordelene av Excel ved smart integrering med Effectplan. Løsningen støtter eksport og import fra Excel, samt klipp og lim, slik at du kan arbeide offline med budsjettet ved behov.

 

 • Er godt integrert med QlikView og gir en sanntidsoversikt over din virksomhet hele veien i løpet av budsjetterings- og prognostiseringsprosessen.
 • Kan installeres når som helst på året, uavhengig av om du allerede har begynt budsjettprosessen, i midten av prognoser eller i starten av din operative planlegging.

  Se filmen om de nye funsjonalitetene i Effectplan 2019 

Uansett hvilken situasjonen bedriften er i, er det flere fordeler med å velge Effectplan

Effectplan er basert på ny teknologi. Det er den nye generasjonens måte å gjøre budsjettering, og er en mer moderne og smartere måte å håndtere sine budsjetter. Takket være funksjoner som drag & drop, zoom og malhåndtering så gir det brukeren et grensesnitt som er enkelt å bruke.

 • Effectplan er den nye måten å planlegge på. Det er moderne, brukervennlig og morsomt å jobbe med.
 • Med Effectplan kan du gå fra et kjedelig og lite fleksibelt system, til et system som vil gjøre at du føler deg motivert for budsjettprosessen. Et planleggingssystem som slår de fleste andre systemer på markedet.
 • Effektiviser din budsjettprosess med Effectplan ved å kombinere enkelhet for brukere og systemstøtte for økonomifunksjonen.

 

 • Det er fortsatt mulig å arbeide i Excel parallelt.
 • Målet er å gi deg et system som forkorter budsjettprosessen, reduserer arbeidet i økonomiavdelingen og gjør deg mindre avhengig av fakturerbare konsulenter.
 • Organisasjoner som bruker balansert målstyring, eller en annen modell av operativ kontroll, kan bygge og skreddersy sin egen struktur og gjøre det unikt.
The joy of planinng post-it

Ønsker du mer informasjon om hvordan Effectplan kan gjøre hverdagen for din bedrift mer effektiv og ryddig? Ta kontakt for å avtale et uforpliktende møte.

Du kan også lese mer om Effectplan her.

Kontakt oss 

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.