Kurs og opplæring

Visma bWise tilbyr variert opplæring og kompetanseheving innenfor Business Intelligence.

Kompetanseheving

Vi tilbyr kompetanseheving gjennom kurs, workshops eller 'learning by doing'.

Leverandørers formelle kurs er ofte pedagogisk lagt opp, gir kursbevis og fører ofte frem til en sertifisering. Visma bWise tilbyr disse kursene som klasseromskurs med sertifiserte kursinstruktører. Kursene kan også avholdes bedriftsinternt hos kunde, eller de kan tas online. Se vår kursoversikt for faste kurs. Noen kurs tilbys kun på forespørsel og finnes ikke i oversikten. Ta kontakt med oss hvis du ønsker et kurs som ikke er listet. 

Workshop tilpasser vi etter ønske og behov. Ofte tilpasser vi produktopplæring etter kompetansenivå i organisasjonen. Noen vil gjerne ha en komprimert versjon av et eller flere kurs kombinert med beste praksis fra våre utvikingsprosjekter. Andre ønsker en workshop innen et bestemt fagområde slik som brukervennlighet og visualisering, uavhengig av produkt. De mest populære workshops har vi pakketert og tilbyr til fastpris:

Learing by doing. Det er ulikt hvilken måte man lærer best på. For noen er det mest effektivt å sitte sammen med en ekstern ekspert og i fellesskap løse oppgaver i eget miljø. Da lærer man effektivt hvordan man kan håntere både infrastruktur og kilder i egen virksomhet, samt hvordan man implementerer aktuelle løsninger og løser praktiske utfordringer.

Bestill kurs og opplæring

 

Hvordan benytte analyse, business intelligence og maskinlæring i dine IT-prosjekter?

I guiden vil du kunne lese mer om hvordan du kan ta i bruk maskinlæring og kognitive teknikker for å verdiøke analyse- og business intelligence-arbeidet.

Last ned gratis guide i dag >

Anbefalt innhold fra Visma om teknologi og BI