bWise logo

Gratis introduksjonskurs i Tableau

Dato: 19.06.18
Tid: 08:30 – 12:00
Sted: Oslo Atrium, Dronning Eufemias gate 6, Oslo

Under denne praktiske workshopen vil vi presentere verktøyet Tableau. Du vil få en innføring i visualisering, og vi vil steg for steg ta deg videre slik at du lærer det mest grunnleggende i Tableau.

Agenda:

08:30 – 09:00 Registrering og frokost

09:00 – 12:00 Workshop: Tableau Desktop

 

Smakebiter fra innholdet:

  • Grunnleggende om visualisering
  • Slik lager du et dashboard i Tableau
  • Koble til kilder, sammenkobling av data
  • Valg av visualiseringer. Her får vi også hjelp av verktøyet med "show me" funksjonen
  • Kalkulering av nøkkeltall
  • Drilling

Husk å ta med deg PC da dette er en hands-on workshop. Vennligst påse at du har Tableau desktop installert på din maskin. Hvis du ikke har det, kan du laste det ned her.

Påmelding

For å delta på våre gratis kurs og seminarer ber vi om at du gir oss ditt samtykke til både behandling av personopplysninger og mottak av relevant informasjon i check-boksene nedenfor.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

 

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.