bWise logo

Effektivisering av eiendomsbransjen

Dato: 10. april 2018
Tid: 08:30 - 12:15
Sted: Oslo Atrium, Dronning Eufemias gate 6, 0191 Oslo

Prosjekt-, portefølje- og økonomistyring – finnes det en smidigere måte enn kun bruk av Excel til dette?

Entreprenør- og eiendomsprosjekter involverer mange interessenter, viktige milepæler og målepunkter. Løpende oppfølging, prognose, likviditet, leverandør- og utleieavtaler, areal/lønnsomhet og utløpstid/frister er noen av gjengangerne.

Ovennevnt informasjon finnes spredt på forskjellige steder i den enkelte bedrift – i fagsystemene, på en filserver og i en myriade av regneark. Dette medfører igjen at oppfølging, oversikt og rapportering blir en tung og tidkrevende prosess bestående av repetitive manuelle uttrekk etterfulgt av «klipp & lim» i Excel.

Visma bWise invitere deg til et seminar der du vil få innblikk inn i en ny og smidigere verden med sammenstillinger, visualiseringer og dynamisk rapportering. Excel-anarkiet blir en saga blott! Mer oversikt og mer fritid.

Du vil få se og høre følgende fra våre kunder Höegh Eiendom og Veidekke Eiendom:

  • Hvilke utfordringer og alternative løsninger hadde de?
  • Hva gjorde de, og hva oppnådde de?
  • Tanker og planer for fremtiden
  • Hva man hadde gjort annerledes i løpet av prosessen vitende det de vet nå?

Agenda

08.30 – 09.00
Registrering og frokost

09.00 – 09.30
Velkommen ved Henning Klemp, salgsdirektør i Visma bWise

09.30 – 10.00
Kundecase: Höegh Eiendom AS, Eiendomsforvaltning

10.00 – 10.15
Kaffepause

10.15 – 10.45
Kundecase: Veidekke Eiendom, Prosjektering av byggeprosjekter

10.45 – 11.15
Demo

11.15 – 12.15
Lunsj

Påmelding

For å delta på våre gratis kurs og seminarer ber vi om at du gir oss ditt samtykke til både behandling av personopplysninger og mottak av relevant informasjon i check-boksene nedenfor.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

 

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.