Introduksjon i process mining

Visualisering for å optimalisere dine prosesser
 
Dato: 24. november
Tid: 09.00 – 10.00

Visualisering og analyse av komplekse prosesser

Prosessanalyse, eller "process mining", handler om å forstå prosesser, og hvordan de faktisk fungerer. Vi lever i en verden der forretningsprosesser støttes digitalt, og prosessene setter sine spor i IT-systemene. Process mining benytter seg av disse sporene til å visualisere de reelle prosessene som forekommer, og gir dermed datadrevet innsikt i dine prosesser. Du kan visualisere prosesser for innkjøp, salg, HR, saksbehandling, og mer – basert på data du allerede har. 

Process Mining hjelper deg å svare på spørsmål som: Hva skjer daglig i prosessene? Hvor er det avvik eller ineffektivitet? Oppstår det compliance hendelser? Hva er potensialet for forbedringer? Ved å fokusere på automatisering, optimalisering og kontinuerlig forbedring av forretningsprosesser kan virksomheten levere kvalitet til kunder/brukere, leverandører og interne medarbeidere.

I dette webinaret får du lære mer om hva process mining er og hvordan du kan effektivisere dine prosesser, og du får se en demo av verktøyet.

Agenda

09.00 – 09.30: Hva er process mining?

09.30 – 10.00: Demo – visualisering av purchase-to-pay med Qlik og Mehwerk

 

Anne Holst Dyrnes 300.png

 

 

Webinaret ledes av

Anne Holst-Dyrnes
Løsningsarkitekt i Visma bWise

Påmelding

For å delta på våre gratis kurs og webinarer ber vi om at du gir oss ditt samtykke til både behandling av personopplysninger og mottak av relevant informasjon i avhukingsboksene nedenfor.

Kalender.png