Når skyen muliggjør håndtering av det uventede

I dette webinaret får du høre fra tre av våre kunder om hvordan skyplattformer har muliggjort håndtering av det uventede. Hvordan forholder virksomhetene seg til personvern og sikkerhet i skyen? Og hvordan hjelper skyen virksomhetene med skalering og krisehåndtering?

Offentlige skyplattformer som Microsoft Azure, AWS og Google Cloud – også kalt public cloud, er for mange blitt en forutsetning for å drive med moderne systemutvikling, innovere raskere og få raskere time to market.

  • Laila Fimreite hos UDI deler erfaringer om hvordan UDI håndterer sensitive personopplysninger i skyen, og viktigheten av skyen under overgangen til hjemmekontor på bare noen få dager i 2020.
  • Kjartan Asmundsson hos IMDi forteller hvordan IMDi håndterte et enormt oppskaleringsbehov knyttet til søknadsskjema under flyktningekrisen fra Ukraina i 2022.
  • Bjarne Muri hos Visma Consulting fokuserer på hvordan skyplattformene brukes til å motstå avanserte tjenestenektangrep.
  • Til slutt vil Ivan Karlovic hos Norwegian fortelle om moderniseringsprosessen som Norwegian går gjennom når de flytter alle sine IT-systemer og datavarehus til skyen.

Webinaret er kostnadsfritt, og passer både for deg som har flyttet dine systemer til skyen og for deg som er vurderer en overgang til skyplattformer.

Agenda

09.00 - 09.10: "Offentlige skyplattformer og public cloud – hva betyr det egentlig?" ved Bjarne Muri, Visma Consulting

09.10 - 09.20: "Hvordan iveratar UDI personvern i skyen?" ved Laila Fimreite, Utlendingsdirektoratet

09.20 - 09.35: "Flyktningstrømmen fra Ukraina krevde nye løsninger på kort tid" ved Kjartan Amundsson, Integrerings- og mangfoldsdirektoratet

09.35 - 09.45: "Tjenestenektsangrep (DDoS) – beskyttelse gjort enkelt" ved Bjarne Muri, Visma Consulting

09.45 - 09.55: "Norwegians reise til skyen" ved Ivan Karlovic, Norwegian

Foredragsholdere

Jorun.png

Laila Fimrete

Seksjonssjef
Utlendingsdirektoratet

Kjartan.png

Kjartan Asmundsson

Endringsleder
Integrerings- og mangfoldsdirektoratet

Ivan.png

Ivan Karlovic

IT-direktør
Norwegian Air Shuttle

Pedersen, Ola Skuland.png

Bjarne Muri

Executive Consultant
Visma Consulting

Påmelding

 

 

 

 

crop 400.png