Teknologitrender 2021

Dato: 27. januar
Tid: 09.00 – 10.30
 
Webinaret er kostnadsfritt.

Meld deg på

Kick-start året og bli med på Teknologitrender 2021 – et digitalt event for deg som er interessert i teknologi og som vil vite hvilke trender som gjelder i 2021.

Du får høre om Gartners topp strategiske teknologitrender for 2021 – hva er trendene for året, hva betyr de for markedet og hvordan påvirker trendene hverandre?

Vi tar deretter et dypdykk i et par av trendene vi ser i markedet. Du får høre om hvordan du kan bruke plattformteknologi på en smart og effektiv måte med moderne forretningsapplikasjoner. I tillegg forteller Vismas egne optimeringseksperter deg om trendene innenfor optimering, hvilke problemer som kan løses og besparelsene det gir for organisasjoner, samfunn og miljø. Her får du eksempler på hvordan man automatisk løser komplekse planleggingsproblemer i skolen, hjemmehjelpstjenesten og i kommunene for å oppnå disse besparelsene i praksis.

 

Agenda

09.00 – 09.10: Velkommen ved Nicolai Svendsen, salgsdirektør i Visma Consulting

09.10 – 09.40: Gartners teknologitrender for 2021 ved Geir Balsnes, leder for digital rådgivning i Visma Avento (tidl. VP og Seniorrådgiver i Gartner)

09.40 – 10.00: Moderne forretningsapplikasjoner – Hvordan bruke plattformteknologi på en smart og effektiv måte? ved Per Kristian Andreassen, Business Development Manager i Visma Consulting

10.00 – 10.20: Zero Waste – Hvordan utnytte virksomhetens ressurser optimalt? ved Jacob Nyman og Martin Olstad, Optimization Consultants i Visma

10.20 – 10.30: Oppsummering og spørsmål

Foredragsholdere

Geir Balsnes.png

Geir Balsnes
Leder for digital rådgivning i Visma Avento

Per Kristian.png

Per Kristian Andreassen
Business Development Manager i Visma Consulting

Martin.png

Martin Willoch Olstad
Optimization Consultant i Visma

Jacob.png

Jacob Nyman
Optimization Consultant i Visma

Meld deg på

Vi trenger ditt samtykke.

Kalender.png