Tableau test drive

Dato: 04.12.18
Tid: 08:30 – 11:30
Sted: Oslo Atrium, Dronning Eufemias gate 6, Oslo

Kurset er gratis.

Under denne praktiske workshopen vil vi presentere visualiseringsverktøyet Tableau. Du vil få en innføring i hvordan du sammenkobler data og visualiserer dem uten å skrive en eneste kodelinje.

Agenda:

08.30 – 09.00 Registrering og frokost
09:15 – 09.30 Velkommen
09.30 – 11.30 Tableau test drive

Smakebiter fra innholdet:

  • Grunnleggende om visualisering
  • Slik lager du et dashboard i Tableau
  • Koble til kilder, sammenkobling av data
  • Valg av visualiseringer. Her får vi også hjelp av verktøyet med "show me" funksjonen
  • Kalkulering av nøkkeltall
  • Drilling

 

Husk å ta med deg PC da dette er en hands-on workshop. Vennligst påse at du har Tableau Desktop installert på din maskin. Last ned 14-dagers prøveversjon her >

Påmelding

For å delta på våre gratis kurs og seminarer ber vi om at du gir oss ditt samtykke til både behandling av personopplysninger og mottak av relevant informasjon i check-boksene nedenfor.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

 

Husk å ta med deg PC da dette er en hands-on workshop. Vennligst påse at du har Tableau Desktop installert på din maskin. Last ned 14-dagers prøveversjon her.

Påmelding

4. desember 2018

Dato:
04.des
Tid:
08:30 - 11:30
Sted:
Bjørvika
Kategori:
Kurs
Type:
Seminar
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.