Hvordan utvikle og implementere strategier som virker?

Dato: 13. november 2018
Tid: 08.30 – 12.40
Sted: Oslo Kongressenter Folkets hus, Youngs gate 21, 0181 Oslo

Arrangementet er gratis!

 

Organisasjoner som ønsker å ha en fremtid, kan ikke stå stille. Verden rundt dem beveger seg raskt.

Tirsdag 13. november får vi besøk av Ragnhild Kvålshaugen som er professor ved Handelshøyskolen BI med en doktorgrad innenfor strategisk ledelse. Ragnhild kommer til å snakke om «Hvordan og hvorfor du tar avgjørelser som vil lede virksomheten inn i fremtiden? Og hvordan du setter de strategiene som er valgt ut i livet? Hvordan implementere strategier og ikke minst, hvordan lytte til organisasjonen og ha evne til å justere og tilpasse strategien underveis?»

Anders Holte fra Visma bWise vil gi en innføring i ulike hjelpemidler du kan bruke for å implementere og følge opp strategier og KPIer internt. Vi får også besøk av Ørjan Slotterøy som er leder for strategisk virksomhetsstyring i Avinor og styremedlem i NFKR - Norsk forening for kvalitet og risikostyring som vil fortelle oss hvordan virksomhetsstyring og strategioppfølging fungerer i praksis hos dem.

Agenda

08.30 – 09.00
Registrering og frokost

09.00 – 09.15
Velkommen ved Torstein Thorsen, Daglig leder, Visma bWise

09.15 – 10.45
Hvordan lykkes med strategisk endring? ved Ragnhild Kvålshaugen, Professor Chair - Institutt for strategi og entreprenørskap, Handelshøyskolen BI

10.45 – 11.00
Kaffepause

11.00 – 11.20
Hvordan følge opp strategier og KPIèr internt, ved Anders Holte, Senior løsningsarkitekt, Visma bWise

11.20 – 11.40
Virkshometsstyring og strategioppfølging i Avinor ved Ørjan Slotterøy, leder for strategisk virksomhetsstyring, Avinor

11.40 – 12.40
Lunsj

Påmelding

For å delta på våre gratis kurs og seminarer ber vi om at du gir oss ditt samtykke til både behandling av personopplysninger og mottak av relevant informasjon i check-boksene nedenfor.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

 

Hidden Strategifrokost

Dato:
13.nov
Tid:
08:30 - 13:00
Sted:
Bjørvika
Kategori:
Seminar
Type:
Seminar
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.